Lääkärit ja lääketieteen opiskelijat vaativat tulitaukoa nyt!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Kiitos, että olet mukana lääkäreiden ja lääketieteen opiskelijoiden vetoomuksessa Gazan tulitauon puolesta!

2023-11-17 10:55:23

Avasimme vetoomuksen perjantaina 10.11. ja viikossa olemme keränneet yli 630 allekirjoitusta. Mahtava tulos jo tähän mennessä!  

Tilanne Gazassa tarvitsee edelleen huomiotamme. OCHA:n (Flash Update #40, 15.11.2023) mukaan, Gazan pohjoisosissa sijaitsevista 24 sairaalasta vain yksi Al Ahli Gazan kaupungissa on toiminnassa. Kahdeksantoista sairaalaa on suljettu ja evakuoitu vihollisuuksien alkamisen jälkeen. Avoinna olevat sairaalat voivat tarjota vain rajattuja palveluja jo hoitoon otetuille potilaille. Näihin sairaaloihin ei ole pääsyä, ne eivät ota uusia potilaita, eikä niillä ole tarvikkeita tai sähköä käytössään. Sairaaloilla ja lääkintähenkilökunnalla on erityinen suoja kansainvälisen humanitaarisen lain mukaan ja konfliktien osapuolien tulee tätä kunnioittaa.  

Pyydä kollegasi mukaan vaatimaan tulitaukoa Gazaan ja levitä heille tietoa vetoomuksesta. Saisimmeko viikonlopun aikana, yhdessä toimimalla, yhteensä tuhannen lääkärin tai lääkisläisen allekirjoituksen vetoomukseen?

Voit esimerkiksi jakaa linkkiä Lääkärin sosiaalisen vastuun nettisivulle tai jakaa päivityksiämme Facebookissa ja Instagramissa. 

Vetoomus nettisivullamme: https://lsv.fi/2023/11/allekirjoita-vetoomus-laakarit-vaativat-tulitaukoa-gazaan/
LSV Facebook: LaakarinSosiaalinenVastuu
LSV Instagram: lsv_ry

Voit myös jakaa adressin Facebook-seinälläsi.

Ota yhteyttä kavereihisi

 1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
 2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
 3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.

Kiitos, että olet mukana. 
Tulitauko Gazaan nyt! 

Kaisa-Leena Juvonen
LSV:n toiminnanjohtaja


Lääkärin sosiaalinen vastuu ryJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

 • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
 • Ota yhteyttä kavereihisi
  1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
  2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
  3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…