Stop koirien myrkyttämiselle! - jyrsijämyrkkyjen myynnin rajoitus

Ota yhteyttä adressin tekijään

Uusi facebook-ryhmä

2013-03-07 12:08:42

Hei,

perustimme Treen siivouskampanjan jälkeen uuden Facebook-ryhmän, jonka tarkoitus on edelleen tehdä koiria ja koiraharrastusta myönteisellä tavalla tunnetuksi, vastustaa koiravihaa ja koirien myrkytyksiä sekä järjestää mm. siivoustalkoita tai muita tempauksia noiden teemojen tiimoilta.

Ryhmään ovat tervetulleita kaikki, jotka kokevat nämä asiat itselleen läheisiksi ja jotka haluaisivat esim. olla järjestämässä omalla paikkakunnallaan siivoustalkoita tai muita tapahtumia. Tapahtumista voi ilmoittaa ryhmässä ja hakea sitä kautta esim. vapaaehtoisia.

Tervetuloa mukaan: https://www.facebook.com/groups/622221077805128/


Elina Noppari

Stop koirien myrkyttämiselle! - siivoustalkoot Linnainmaalla

2013-03-01 16:26:41

Hei,

Olet allekirjoittanut adressin jyrsijämyrkkyjen vapaan kaupan rajoittamiseksi - koirien myrkyttämisiä vastaan. Kiitos siitä!

Järjestämme Tampereella siivoustalkoot jonka tavoitteena on myös vastustaa koirien myrkyttämisiä. Talkoot järjestetään Linnainmaalla 4.3. klo 17 - kokoontuminen Linnainmaan koululla. Jos olet tamperelainen ja haluat osallistua ilmoittaudu mukaan facebook-tapahtumasivuilla:

https://www.facebook.com/events/173411182806151/

Yritämme saada tempaukselle vähän julkisuutta ja samalla tuoda esiin koiria ja koiranomistajia positiivisessa valossa, ja todennäköisesti Aamulehti tekee asiasta jonkin sortin jutun.

Linnainmaa on valittu kohteeksi siksi, että uhkauskirjeitä oli jätetty kaduille juuri tuolla alueella.

Mikään ei kuitenkaan estä järjestämästä tempausta muissakin kaupunginosissa myöhemmin ja muissa kaupungeissa asuvat voitte haastaa oman asuinympäristönne koiraihmiset samanlaiseen puuhaan,

terv.

Elina


Elina NoppariJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinällesi ja ryhmissä, jotka liittyvät adressin aiheeseen.
  • Ota yhteyttä ystäviisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttämällä sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.