Oulun terveyspalvelujen puolesta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Lämmin kiitos! Tule mukaan mielenilmaisuun maanantaina!

2013-05-26 13:09:56

Lämmin kiitos kaikille allekirjoittajille! Oulun terveyspalvelujen puolesta -toimintaryhmä kutsuu kansalaisia mielenilmaukseen terveysasemien, kirjastojen ja koulujen säilyttämisen puolesta ja lukioiden aloituspaikkojen vähentämistä vastaan. Mielenilmaus alkaa Oulun kaupungintalon edustalla maanantaina 27.5 kello 16.


Oulun terveyspalvelujen puolesta toimintaryhmä, Juha Tapio

Oulun terveyspalvelujen puolesta -adressissa 18 000 allekirjoitusta

2013-05-24 20:06:03

Oulun terveysasemien ja muiden terveydenhuollon lähipalveluiden säilyttämistä puolustavan adressin on allekirjoittanut 18 000 henkilöä. Adressi on Oulun kaikkien aikojen laajin kansalaisvetoomus.

Adressi luovutetaan kaupunginvaltuustolle ensi maanantaina 27.5. Adressin ehtii allekirjoittaa vielä lauantai-iltaan saakka netissä osoitteessa http://www.adressit.com/oulun_terveyspalvelujen_puolesta.

Oulun terveyspalvelujen puolesta -toimintaryhmä kutsuu kansalaisia mielenilmaukseen terveysasemien, kirjastojen ja koulujen säilyttämisen puolesta ja lukioiden aloituspaikkojen vähentämistä vastaan.

Mielenilmaus alkaa Oulun kaupungintalon edustalla maanantaina 27.5 kello 16, jonka jälkeen osanottajilla on mahdollisuus jäädä seuraamaan kello 17 alkavaa kaupunginvaltuuston kokousta.

Oulun terveyspalvelujen
puolesta toimintaryhmä / Juha Tapio  


Oulun terveyspalvelujen puolesta toimintaryhmä, Juha Tapio

Adressi luovutetaan Oulun kaupunginvaltuustolle maanantaina 27.5.-13

2013-05-15 22:50:34

Hei

Kiitos kun olet allekirjoittanut adressin!

Oulun kaupunginvaltuuston on tarkoitus käsitellä ja päättää
terveysasemien kohtalosta maanantaina 27.5. klo 17.00 alkavassa
kokouksessa. Luovutamme adressin valtuustoryhmille ennen kokousta. Valtuuston kokoukset ovat yleisölle avoimia. Tule mukaan seuraamaan kokousta kaupungintalolle.

Adressissa (netissä ja paperilla) on tällä hetkellä n. 12 500 nimeä.Keräys jatkuu vielä ensi viikon ajan. Lauantaihin 25.5. saakka. Kerro adressista tuttavillesi kasvotusten, sähköpostitse ja muilla tavoilla.

Voit myös jakaa adressin linkkiä Facebookissa, jolloin viesti tavoittaa satoja ja tuhansia ihmisiä. Adressin voi allekirjoittaa lähes kaikissa oululaisissa apteekeissa ja eräillä asukastuvilla.


Vielä on aikaa kerätä nimiä ja toimia yhdessä terveysasemien pelastamiseksi.

Yst. terveisin
Juha Tapio


Oulun terveyspalvelujen puolesta toimintaryhmä, Juha TapioJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.