Viinijärven yläkoulun säilyttämisen puolesta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Viinijärven lakkautuspäätös ei ollutkaan lopullinen

2014-01-03 19:44:30

Liperin kunnanvaltuusto päätti talousarviokokouksessaan Viinijärven yläkoulun ja Käsämän alakoulun sulkemisesta. Yleisesti on ollut vallalla käsitys, että lakkautuspäätös oli “lopullinen”. Mutta kuinka ollakkaan:

Talousarviokokouksessa käsitellään vain talousarviota, joka on seuraavan vuoden erillispäätösten toimeenpanoa linjaavaa päätöksentekoa.

Sekä yläkouluasiasta että Käsämän kouluasiasta on vielä tehtävä erillispäätökset niin lautakunta-, hallitus- kuin valtuustotasolla. Asioita pyritään kiirehtimään niin että lopulliset lakkautus/säilyttämispäätökset tehdään 27.1.2014 valtuuston kokouksessa.

Nyt jos koskaan on aika vaikuttaa! Puhu, välitä eteenpäin, kirjoita viesti omalle valtuutetullesi!

Lue lisää: http://proviinijarvi.wordpress.com

Liperin kunnassa kerätään tällä hetkellä nimiä myös "järempään" kannanottoon, tutustu myös tähän oikeusministeriön ylläpitämään palveluun:

https://www.kuntalaisaloite.fi/fi/aloite/392

Kuntalaisaloitteesta on myös paperikeräys, jossa on tällä hetkellä noin 600 allekirjoitusta.


Viinijärven vanhempainneuvoston puolesta, Heikki Kontkanen

Viinijärven yläkoulu lakkautettiin

2013-12-20 20:50:48

Kiitos kaikille adressin allekirjoittaneille. Toimitimme adressin tänään valtuustolle, päätös ei kuitenkaan ollut meille suosiollinen.

Adressin luovuttamishetkellä Viinijärven koululla sytytettiin kynttilöitä, kuvia näytettiin reaaliajassa myös valtuustolle. Lisäksi lahjoitimme valtuutetuille kynttilät tekstillä "Lämpöä ja järjen valoa päätöksentekoon".

Kannanottomme selvästi säväytti valtuutettuja. Kiitos osallistumisestasi!

Tässä vielä linkki lehtiartikkeliin, jossa onkin kuva adressinluovutushetkestä: http://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/maakunta/item/40818-viinijarven-ylakoulu-lakkautetaan-katso-aanestystuloksetViinijärven vanhempainneuvoston puolesta, Heikki KontkanenJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Kannatatko kuolemantuomiota?