Pienet pojat äidille takaisin!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Hallinto-oikeus uskoo(!), että vanhemmuus ei ole riittävää(?)

2014-02-13 22:06:30

Tuomarintoiminnan ydin ei toteudu hallinto-oikeudessa, jota kiinnostaa vain se, että prosessi on tehty oikein, näyttö ei kiinnosta. Eli vanhemmat ovat oikeudessa syyllisiä, kunnes pystyvät todistamaan syyttömyytensä (harva sitä säilyttää kauppakuitteja, että on ostanut lapselle vaatteita tai hammasharjoja, ruokaa tms., jos sossu saa päähänsä, että "lasta on laiminlyöty", vaikka siis ei oltaisi).

Hallinto-oikeudet siunaavat sosiaalitoimen kirjaukset olivat ne virheellisiä tai ei.

HO purkaa tahdonvastaisista huostista vain 7 % mikä on kummallista, kun ajattelee miten yhteiskuntaa puhuttavat sosiaalitoimen mielivaltaiset työtavat, kouluttamattomuus ja resurssien puute. Mutta hallinto-oikeuden mielestä he ovat päteviä päättämään perheiden kohtalosta(!). On tavallista, että oikeus kirjaa päätökseensä, että sillä "ei ole syytä epäillä sosiaalitoimen (virheellisiä) kirjauksia, vaikka äiti kertoo asioista toisin"!
Suomen pahin ihmisoikeusongelma tällä hetkellä on lastensuojeluasia. Piste.

Ja huostan perusteluihin: äidillä ollut koulussa matikka vaikeaa, kotona on portaat ja järvi lähellä, äidin täytyy lämmittää uunia, äiti ei osaa tehdä ruokaa (no, se kumottiin), äiti ei osaa ajaa autoa (no, se kumottiin: äiti on ajanut autoa 20 vuotta joka päivä). Eli kaikki tämmöinen pikku tilperhöörin keräily on sitten pannut hallinto-oikeuden uskomaan(!), että äidin "vanhemmuus ei ole riittävää" ja "kasvuympäristö on sopimaton". Lisänä rikka rokassa on vielä sos.toimen hankkimat "diagnoosit" vanhemmasta veljestä, että hänellä olisi myöhästynyt kehitys ja vaikka mitä! Äidin mielestä hän on ihan normaali 3-vuotias poika, joka ei vain halua puhua sijarilleen, kun asuisi mieluummin äidin kanssa. Ja kun diagnoosit on saatu, nousee mm. sijaisperheellä tulot ja km-korvaukset (helposti 500 e/kk) kun alkaa terapiaralli. Ja näin sitten perustellaan, että yksinhuoltajaäiti ei pärjää "erityislapsen" kanssa.

Todellisuudessa vanhimman veljen puhumattomuus ja oireilut liittyvät nimenomaan lastensuojeluun julmaan toimintaan, eivät siihen, että äiti olisi julma! Molemmat pojat ikävöivät äitiä ja äiti ikävöi poikia kamalasti.
Näin tukiryhmäläisenä sanoisin, että ihan ihmettelen, miten Hely-äiti ylipäänsä on pysynyt järjissään tässä julmassa myllytyksessä!
Kiitos kysymyksestä!


TukiryhmäJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.