Ruokalarakennus säilytettävä

Ota yhteyttä adressin tekijään

Äänestä Pro Rantakiviä SSO:n avustuskohteeksi ja tue näin Ruokalarakennuksen kunnostusta!

2015-03-24 02:54:58

Äänestämällä voit vaikuttaa, minne SSO jakaa vuosilahjoituksensa. Pro Rantakivien vastuulla olevan ruokalarakennuksen kunnostus on avustuksen saaja ehdokkaana. Osallistu äänestykseen nyt – ja voit vaikuttaa! Äänestys on käynnissä 10.4.2015 saakka. SSO:n hallitus jakaa varat äänestystuloksen pohjalta. Lahjoituksen saajat julkistetaan huhtikuun aikana. 

Pro Rantakivet ry remontoi yli sata vuotta vanhaa  ruokalarakennusta Salon sydämessä osoitteessa Vähäsillankatu 7. Talosta tulee kaikille kaupunkilaisille ja yhdistyksille avoin kokoontumistila, jossa järjestetään toimintaa vauvasta vaariin.

Anna sinäkin äänesi Pro Rantakiville ja auta meitä kunnostamaan rakennus käyttöön, kiitos!

Tästä äänestyssivulle! 

 Terveisin

Pro Rantakivet ry

                                                   


Pro Rantakivet ry

Ruokalarakennus on pelastettu purkajien kynsistä, kiitos Sinun!

2014-11-07 06:46:12

Ruokalarakennus on pelastettu purkajien kynsistä, kiitos Sinulle!

Ruokalarakennus on siirtynyt Salon kaupungin lahjakirjalla Pro Rantakivet ry:n haltuun, joka ottaa siitä vastuun tästä eteenpäin.  Yhdistyksen tarkoituksena on säilyttää rakennus jälkipolville ja käynnistää siellä Kulttuurikeskus Villin toiminta. Haluamme rakentaa kaupunkilaisten omaan toimintaan sopivan kulttuurikeskuksen, jossa on kulttuurikahvila ja eri vuorokauden aikoina toimintaa kaiken ikäisille.

Olemme valmiita toimimaan jäsenjärjestöjemme, Salon kaupungin ja Varsinais-Suomen kuntayhtymien eri yksiköiden kanssa yhteistyössä tarkoituksena suunnata Salon vaikeassa taloustilanteessa ihmisten käyttämättömänä olevia voimavaroja yhteiseen tekemisen, yhdessä olon, taiteen ja kulttuurin keinoin. Olemme valmiita kaikenlaisiin uusiin toimintamalleihin ja kokoilemaan uutta.  Haluamme nähdä mitä kaikkea hyvää tällainen hanke saisi aikaan kaupungissa, joka kutistaa kulttuurin voimavaroja rahapulassaan.  Taide ja kulttuuri ovat Kulttuurikeskus Villin käyttövoima.

Pro Rantakivet yhdistys on ottanut vastuulleen yli sata vuotta vanhan, suojelukohteena olevan talon, josta puuttuu vielä tällä hetkellä lämmitys, vesi ja sähkö.

Olemme ryhtyneet järjestelmien palauttamiseen ja toivomme Sinun tukevan hanketta mahdollisuuksiesi mukaan. Hankkeessa on paljon erilaisia käytännön toimia, joissa voit olla halutessasi mukana.  Tiedotamme niistä sivuillamme www.prorantakivet.fi 

Järjestelmien palautus vaatii myös riihikuivaa rahaa, jota keräämme jäsen- ja tukimaksuilla.

Toivomme, että  haluat tukea hanketta maksamalla 15 € tai haluamasi summa ProRantakivet Ry:n tilille  541002-265562    Kirjoita lisätietoja kohtaan nimesi ja sähköpostiosoitteesi, jos haluat liittyä myös jäseneksi. Hintaan sisältyy jäsenmaksu vuosille 2014 ja 2015.

Terveisin

Päivikki Franck

puheenjohtaja

Pro Rantakivet ry

 

www.prorantakivet.fi

 

 

 


Pro Rantakivet ry

Salo neuvottelee ruokalasta Pro Rantakivien kanssa

2014-03-12 16:28:10


 

 Pro Rantakivet ry

Adressi luovutettiin

2014-03-03 14:27:19

Adressi ruokalarakennuksen puolesta luovutettiin päättäjille

Salon Seudun Sanomat 3.3.2014 12:55:19

Adressi, jossa toivotaan Salon Vähäsillankadun iäkkään ruokalarakennuksen säilyttämistä, keräsi parissa viikossa 650 nimeä.

(mukaan luettuna paperiversiot)

Adressi luovutettiin kaupunginhallituksen puheenjohtaja Annika Viitaselle maanantaina. Tilaisuudessa mukana olivat myös kaupunginjohtaja Antti Rantakokko ja kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja Saija Karnisto.

Salolaisten kulttuuriyhdistysten kattojärjestö Pro Rantakivet ry:n puheenjohtaja Päivikki Franck ja varapuheenjohtaja Martti Halme luovuttivat adressin. He toivovat, että kaupunginhallitus käsittelee asiaa kokoontuessaan tänä iltana.

– Meidän toiveemme on, että keskustelu ja reunaehdot avattaisiin uudelleen, Franck sanoo.

Kaupungin budjettiin on varattu noin 100 000 euroa ruokalan ja sen vieressä sijaitsevan Heikolan talon purkuun.

Adressi purkupäätöksen pyörtämisen puolesta on verkossa avoinna toistaiseksi.

Katso video adressin luovutuksesta alta.

https://www.youtube.com/watch?v=PHbowfJMuDY

 

Kiitos kaikille allekirjoittajille.

 


Pro Rantakivet ryJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.