Aamulehti, lopeta Koukkuniemen mustamaalaus

Paheksun tapaa, jolla Aamulehden toimitus on viimeaikoina käsitellyt Koukkuniemeä pelkästään negativiisessa valossa ja sensaatiohakuisesti. Ainoat positiiviset kuvat Koukkunimestä löytyvät lehden muistokirjoituksista ja yleisönosastolta. Tällainen journalismi kuuluu iltapäivälehdille ja Seiskalle, eikä paikallispäivälehdelle joka käsittelee Tamperelaisia asioita Tamperelaisille.

Tällainen yleistävä ja painostava tapa käsitellä vanhustenhoitoa tuottaa pahaa oloa asiaankuulumattomille. Työhyvinvointi ja jokapäiväinen eläminen kärsivät Koukkuniemessä työskentelevillä ihmisillä, jotka joutuvat osattomasti leimatuiksi, yleistävän uutisoinnin takia. Tilanteessa jossa koko yhteiskunta on suurten haasteiden edessä hoitotyön kiinnostavuuden ja hoitohenkilökunnan saatavuuden kanssa, tekee Aamulehti vahinkoa kaikille Tamperelaisille ja koko Suomen kansalle.

Olen valmis lopettamaan Aamulehden lukemisen ja tilauksen, jos minua kiinnostavia ja koskevia uutisia ei käsitellä objektiivisesti ja hyvän journalisminsääntöjen mukaisesti monesta näkökulmasta.