Alko Porin Puuvillaan

Alko Porin Puuvillaan

Haluaisitko Sinä Puuvillan Kauppakeskukseen Alkon myymälän? Käy allekirjoittamassa adressi parempien palveluiden puolesta www.porinpuuvilla.fi/adressi tai poikkea laittamaan nimesi listaan Puuvillan Infolassa.

 

Puuvillan Kauppakeskuksen rakennettiin kovalla työllä ja intohimolla, kuluttajaa varten. Me Puuvillassa haluamme tukea satakuntalaista osaamista, kehittää kaupan kilpailurakennetta ja luoda uusia työpaikkoja. Haluamme myös edistää maakunnan kiinnostavuutta kotimaisena matkailukohteena. Olemme omiemme puolella ja emmekä pelkää liata käsiämme työn touhussa. Siksi tartumme myös tässä asiassa härkää sarvista. Suomi Areena puhuttaa koko maakuntaa tällä viikolla. Puhutaan asiaa myös Puuvillan Alkosta.

Puuvilla riittävä palvelukeskittymä?

Uusi kauppakeskus on historiallisen kaupunkikorttelin kruunu. Investointi on noteerattu useilla palkinnoilla ja asiakasvirrat puhuvat puolestaan. Kuluttajan on silti vaikea ymmärtää, miksi Satakunnan suurimmasta kauppakeskuksesta puuttuvat edelleen Alkon palvelut. Alko noudattaa ”Terveen kaupan edistämisohjelmaa” ja Alkon myymälät pyritään sijoittamaan asiakkaiden kannalta näkyville liikepaikoille asiointireittien varrelle, esimerkiksi kauppakeskuksiin tai paikkakunnan palvelukeskittymiin sekä lähelle riittäviä pysäköintipaikkoja. Puuvilla tarjoaa yli 60 liikettä ja 2000 maksutonta pysäköintipaikkaa kaupungin keskustassa.

Kuluttajien toiveet kehittävät Puuvillaa

Palvelurakenteeltaan Puuvilla ei ole vielä valmis. Teettämämme kuluttajakyselyn mukaan, tärkein kauppakeskuksesta puuttuva palvelu on Alko. Asiakas on aina oikeassa. Me emme voi olla itse enempää samaa mieltä asiassa. Haluammekin nyt herättää julkista keskustelua tärkeän aiheen ympärillä. Keräämällä nimiä kansalaisadressiin Puuvillan Alkon puolesta osoitamme, että olemme asiakkaan puolella.

 

Osallistu Sinäkin!

 


Veera Forsbacka, Porin Puuvilla Oy    Ota yhteyttä adressin tekijään