Big Brother ohjelma lopetettava kusetuksen takia

Noin 3 minuuttia sitten, BB:n tuontantotiimi Räisäsen johdolla savusti Markon talosta. Ohjelman tuontantotiimi oli kolme viikkoa yrityttänyt tiputtaa Markoa pois ja koosteiden seuraamisella monet ovat huomanneen sen olevan Marko vastainen.
Äänestys olikin sitten täysi farssi yhdellä mainostauolla 10% ero otetaan kiinni. Aika vähän äänestäjiä on ollut ennen vikaa 10 minuuttia, kun tulos noin nopeasti noinkin nopeasti muuttui. Suuri epäilykseni onkin, että kyseessä oli Lumeäänestys, jossa tuotanto oli jo ennen äänestystä päättynyt kenet se heivaa talosta pois. Siitä kertoi sekin, että Markon mahdollista rangaistusta päätöksen tekoa siirettiin ensiviikkoon. Ohjelman rahastuskeinot ylittävät rajan ja jos saamme adressiin 20 000 nimiä laitan asian eteenpäin kuluttaja-asiamiehelle.

Paulster stedlarsdos    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Paulster stedlarsdos voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tuleeko korkeakoulutuksen olla maksutonta?