DVD - julkaisut Lemmen viemää telenovelaan

Baijerilainen telenovela Lemmen viemää(sturm der liebe) on suosittu kotimaassaan. Sarja kerää viikoittain tuhansia katsojia television ääreen saippuamaisuutensa vuoksi.

Tämän johdosta sarjaa onkin levitetty useampiin eurooppalaisiin maihin. Meillä suomessa subtv aloitti sarjan esittämisen 6 joulukuuta, jonka johdosta sarja on ihastuttanut meitä jo useamman kuukauden ajan. Tämän vuoksi sarja on ehtinyt löytämään myös omat suomalaiset suosikkinsa. Tämä ei ole ihme, sillä kyseessä on kutkuttavan jännittävä ja koukuttava sarja aina salaperäisiin juonenkäänteisiin asti. Kaiken ruunaa kauniit alppimaisemat ja päähenkilön Lauran( Henriette Richter – Röhl )halu löytää monien muiden ihmisten tavoin unelmiensa työpaikan ja löytää oikean ja todellisen rakkauden.

Saksassa sarja on saanut suuren suosionsa myötä Euro Videon julkaisemaan saksalaiset dvdt. Valitettavasti tämä ei käy meille sen puutteellisen tekstityksen vuoksi. Eikö olisikin mukavaa, jos mekin suomalaiset todelliset sarjan fanit saisimme ihan omat meille tarkoitetut Lv - dvdt markkinoille? Eihän jo valmiiksi olevien saksalaisten julkaisujen ja tekstityksen tekijän helpon löytämisen vuoksi olisi ylitsepääsemättömän vaikeata saada? Mitä Lemmen viemää olisi ilman dvd:tä joten mitä sanoisit, eikö olisikin sitten joskus kun sarja kokonaisuudessaan loppuu, niin kiva nähdä vielä kerran koko upea sarja dvd:llä, vaikka pimeiden talvi-iltojen ja pakkasten keskellä?

Jos vastasit kyllä kysymyksiini ja haluat nähdä Lv:tä dvd:llä ja olet siten kanssani samoilla raiteilla. Niin muistathan silloin jättää jälkesi adressiin? Adressi tullaan lähettämään subille myöhemmin ilmoitettuna aikana ja tällä tavoin varmistan dvd - julkaisujen saannin meidänkin markkinoille.

1.5.2010

Projekti on voimassa ja julkaisu julkaisulistalla, mutta kannattavuuslaskelmat eivät riitä. Julkaisun toteutuminen on kiinni adressin nimimäärästä.

Laitathan adressiin vastedes ainakin oman etunimesi,en hyväksy nimikirjaimia esim. ö ä tai z b tms. Joudun poistamaan listasta tälläiset allekirjoitukset.

Laita palaute myös subille -> http://www.sub.fi/info/index.shtml/palauteAllekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Maria voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko rahapelit vapauttaa kilpailulle?