Kannabis lailliseksi

Kommentoitu viesti

Bob Parkkonen
Tampere

#24

12.12.2006 03:04

Täällähän on avaramielistä porukkaa. Miettikää te "anti-narkit" nyt hieman, tälläkin hetkellä 13-16 vuotiaat vetävät sen viinapullon ja oksentavat suolensa pihalle ja pahimmassa tapauksessa kuolevat. Mutta, jos heille annettaisiin sen viinapullon vastineeksi jointti... Kyllä te kukkahattutädit kuulitte oikein, se sana on jointti, sitä me "narkit" käytetään pitääksemme hieman hauskaa viinan sijasta... Niin siis sen viinapullon sijasta jos lapselle annettaisiin jointti se pahimmassa tapauksessa menisi kotiin värisemään pelosta. Mutta ainakaan hän ei kuolisi tai tulisi pysyviä vammoja. Paras vaihtoehto on tietenkin pysyä kaukana kaikestä mahdollisesta joka vaikuttaa mieleen. Minun mielestäni kannabis tulisi laillistaa suomessa koska sen laillistamisesta ei ole ollut suurempia haittoja niissä maissa missä se on laillista, esim. Amsterdam... Mistäköhän Valtteri olet saanut tuommoista tietoa että kannabiksen laillistamista kadutaan Amsterdamissa? Ja onko Amsterdam sekopäinen paikka? Ei mielestäni sen sekopäisempi kuin Suomikaan. Itseasiassa Suomessa taitaa olla tilastojen mukaan suurin itsemurha lukuisuus. Kaikki saavat valita tiensä mutta mennä haukkumaan muiden tienviittoja? Siinä taas ei ole mitään järkeä. Avartakaa mieliänne ihmiset!

Vastaukset#2007 Re:

2010-07-30 00:17:32

#24: Bob Parkkonen -

 Nimenomaan!

Sitäpaitsi, sopivissa määrin käytetty kannabis rauhoittaa, ja tuo hyvänolontunteen. Alkoholi taas sekoittaa mielen ja vie muistin. Joten kumpi lopulta on parempi?

Mieluummin jumitan illan sohvalla naureskellen kun se että konttaisin viinahöyryissä ojassa ja haastaisin riitaa !

Laitoin adressin levitykseen, toivottavasti lähtee taas pian liikkeelle!

Tätä asiaa kannattais lähtee ajaan eteenpäin SKY:n kanssa, sieltäkin löytyis varmaan melkolailla allekirjottajia! (:

bluffdaddy

#2433 Re:

2010-11-11 17:03:59

#24: Bob Parkkonen -

http://kannabisuutiset.wordpress.com/tag/amsterdam/

Tieto peräisin täältä?

Suomessakin meininki voi mennä samaan suuntaan laillistamisen myötä, mutta kaikkeen on ratkaisu.

Kuten Amsterdamissa, rikollisjengejä on muuttanut maahan kannabiksen laillisuuden vuoksi ja alkaneet kasvattamaan kasvia tehdäkseen laittomia "takaovi kauppoja" coffeeshoppeihin. Tarkat valvonnat kannabismyyjille ja halukkaat kasvattajat hakekoot kasvatusluvat. Ns. veronkiertäjät eli nämä rikollisliigat jotka tulevat tekemään rahaa verottomana näillä takaovikaupoilla jäävät kiinni kun valvonta pidetään kurissa.

En näe Kannabiksen laillistamisessa ongelmia, kertokaa syitä? Alkoholin aiheuttamat kuolemat vähenevät kun alkoholistit vaihtavat pullon bongiin ja pesälliseen tiukkaa nuppua! Koti-ilta menee HYVIN syödessä ja rentoutuessa, mikäs sen mukavampaa!

Joku rouva oli kirjoitellut että mitä jos äiti polttaa tupakan sijaan kannabista bla bla bla.. Jatkakoot äiti vaan tupakka linjalla jos tervakääryleet maistuu. Olisiko alkoholisti läsnä lapsilleen? Lähteekö äitillä päivä käyntiin kossupullon jälkeen, leikit kännissä lasten kanssa ja sammut. En usko.. Sekin äiti joka haluaa maistella jointin tehkööt sen perjantai iltana kaveriporukalla siellä kahvilassa niinkuin teet alkoholin kanssa baarissa samalla kun lastenhoitaja hoitaa muksuja! :P

Vieras

#2807 Re:

2011-02-18 14:55:06

#24: Bob Parkkonen -

ei oo itsemurha luvut suurimpia, ei lähellekään. lienet asiaa kattonu jostai wikipediasta johon kuka tahansa voi lisätä jotain jos osaa kirjottaa


Vieras

#3043 Re:

2011-06-26 23:26:33

#24: Bob Parkkonen -  

totta viinaan kuolee esim amerikassa yli 100,000 ihmistä vuodessa kannabikseen 0 lähinnä koska kannabista on mahdoton yliannostella


Vieras

#3239 Re:

2011-10-25 19:11:52

#24: Bob Parkkonen -

Ensinnäkin Amsterdam ei ole maa. Kannattaisi ehkä vähän vähentää niiden "jointtien " polttamista. Ja toisekseen, kuinka avaramielistä on ehdottaa alaikäiselle kannabiksen antamista lonkeropullon sijaan. Kannabis toimii useimmille nuorille "siltana" vahvempiin huumeisiin. Itse en ikinä ehdottaisi pikku-veljelle/siskolle, et "hei ota jointti kaljapullon sijaan." Haloo!

Ainoat ihmiset, ketkä allekirjoittavat tämän adressin, ovat itse kannabiksen käyttäjiä. En usko, että kukaan selväjärkinen nimeään tähän laittaisi.
Facebook
Tulisiko nuuskan myynti sallia Suomessa?