Alikulku saatava Haukiputaan Haukiväylälle

Kommentoitu viesti

VIERAS

#18 En allekirjoita!

19.03.2013 16:50

Liikennevalot varmasti se halvin ratkaisu ko. risteykseen.
Liikennevirta ajoittuu noihin aamun ja iltapäivän ruuhka-aikoihin. Monet koululaiset menevät vasta klo 9 tai 10 kouluun ja pääsevät ennen klo 16. Kyllä ala-asteikäisen tulee jo osata kulkea liikenteessä. Mielestäni adressi muuten hyvällä asialla mutta tuo koulukyyditys-vaatimus on jo liian paksua!! Risteys varmasti korjataan ajallaan. Ainahan voi muuttaa lähemmäs "turvallisia" kulkuväyliä.

Vastaukset

asukas

#19 Re: En allekirjoita!

2013-03-20 16:39:03

#18: VIERAS - En allekirjoita!

Jos olisimme tienneet vuonna 2007 talon rakennustyöt aloittaessamme, että alikulkua ja liikennejärjestelyjä ei ole vielä nyt vuonna 2013, emme tosiaankaan olisi rakentaneet tänne, vaan olisimme muuttaneet lähemmäs "turvallisia" kulkuväyliä! Oulun tiepiiri oli jo Heitonkangas- alueen kaavoitusta koskevassa lausunnossa edellyttänyt, että mainitut kevyen liikenteen alikulkujärjestelyt tulee toteuttaa ennen kuin alue otetaan käyttöön. Näin ei kuitenkaan jostakin syystä ole tapahtunut....

 

Valitettavasti näin usean vuoden kokemuksella Haukiväylällä tuuppaa olemaan liikennettä pitkin päivää. Erityisesti rekkoja, joiden vauhti ei todellakaan ole 40km/h.

 

p.s. omalla 1. luokkalaisella lapsellani on kaksi klo. 8 aamua.