Alikulku saatava Haukiputaan Haukiväylälle

Kommentoitu viesti

Puttaalainen

#26 Re: Päätoimija on keskeyttänyt kauppakeskuksen suunnittelun

22.03.2013 07:57

#20: Asko Myllymäki/ Päätoimija Oy - Päätoimija on keskeyttänyt kauppakeskuksen suunnittelun

Harmi että kauppa jää tekemättä. Nyt ei ole kaupungilla painetta kiirehtiä alikulun tekemisessä. Kauppa olisi ollut hyvänä paineena kaupungille, jotta liikenneasiat pitäisi laittaa kuntoon. Nyt kaupunki voi jatkaa katsotaan katsotaan touhua. Adressi kääntyi itseään vastaan.

Vastaukset

Piia Simola, Heitonkangas

#27 Re: Re: Päätoimija on keskeyttänyt kauppakeskuksen suunnittelun

2013-03-22 08:50:44

#26: Puttaalainen - Re: Päätoimija on keskeyttänyt kauppakeskuksen suunnittelun 

 Puttaalainen, uskon että asia on juuri toisinpäin. Kaupungilla pitäisi nyt olla kovat paineet saattaa liikennejärjestelyt loppuun, koska tulonmenetys on kova joka vuodelta, kun kauppakeskusta ei ole. katsotaan katsotaan touhua on jatkunut 2008 vuodesta saakka. Sitä paitsi Halpa-Halli ei olisi saanut rakennuslupaa lain mukaan vaikka tätä adressia ei olisikaan. Tietenkin mahdollisuus olisi ollut, jos kukaan ei olisi älähtänyt, että alikulku olisi taas "unohdettu". Kun kauppakeskus olisi ollut valmis, mikä paine alikulun rakentamiselle olisi ollut???

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

2013-03-22 10:25:00


paikallinen asukas

#29 Re: Re: Päätoimija on keskeyttänyt kauppakeskuksen suunnittelun

2013-03-22 10:34:01

#26: Puttaalainen - Re: Päätoimija on keskeyttänyt kauppakeskuksen suunnittelun 

 Jos päättäjät ovat fiksuja ja käsittelevät asian kuntoon, pian,  kaikki rahahan ei ole korvamerkittyä! Niin risteystyöt alkavat nopeastikin, kaavakuvathan  ym.on jo olemassa.... Tässä tapauksessa Adressi ei käänny itseään vastaan. Tämä pallo on nyt Päättillä kaupungissa ja ELY:llä! Ja kauppakeskuskin pääsee painamaan lapion tontille!

Risteyksen turvallisuus asianmukaiseen kuntoon kaikille meille, ennen kauppakeskusta!

Asukas

#33 Re: Re: Päätoimija on keskeyttänyt kauppakeskuksen suunnittelun

2013-03-22 12:56:00

#26: Puttaalainen - Re: Päätoimija on keskeyttänyt kauppakeskuksen suunnittelun

Minun käsitykseni mukaan adressin tarkoitus on lasten turvallisuus ja siitä huolehtiminen. Sen osalta on siis herttaisen yhdentekevää tuleeko kauppakeskusta vai ei - se ei ole tässä pääasiana. Pääasia on se lasten turvallisuus ja sitä vastaan tätä adressia on aika hankala saada kääntymään!

 

Tosin on Päätoimija Oy:n puoleltakin täysi naurettavaa "viiden pennin politikointia" väittää, että ovat keskeyttäneet hankkeen adressin takia. Höpö höpö !

Koko rakennuslupaa ei olisi edes voitu myöntää ilman, että noita liikennejärjestelyjä on olemassa ja kun niitä ei ole, niin lopputulos lienee kaikille jo etukäteen selvä. Lisäksi päätoimijan kannattaisi perehtyä hieman lukuihin ennen kuin alkaa niillä jeesustelemaan. Liikenneympyrä ja alikulutko saa tehtyä 150.000 eurolla? Lisäksi en usko, että tuo mainittu 150.000 € vastaa edes roskaa Itämeressä jos sitä vertaa alueella asuvien talouksien ja lapsiperheiden maksamiin veroihin ja tontin vuokriin.

Jos tämä rahalla siis ratkaistaan, niin luulenpa että siinä numeroleikissä pidemmän korren vetävät alueen asukkaat...