Allerin TOP-model lehti ei kuulu Suomeen

Kommentoitu viesti

MJ
Vieras

#34 Voiman juttu aiheesta

14.02.2011 20:26

Ennen adressin luomista olisi kannattanut tehdä vähän taustatutkimusta. Onneksi Voiman kaltaiset lehdet jaksavat:
http://fifi.voima.fi/artikkeli/2011/helmikuu/selluliittitaistelua-12-vuotiaille

Vastaukset

T.M Reinikka
Vieras

#35 Re: Voiman juttu aiheesta

2011-02-14 20:37:15

#34: MJ - Voiman juttu aiheesta

Tämä Aalto-Setälän kommentti ei ollut uusi juttu, oletko arvon kommentoija lukenut koko adressin ja viesti-ketjun? Adressi tiedostaa Allerin ja Mötton TOP-Modelin olevan erillisiä, mutta kyseenalaistaa myös Allerin konseptin (ja ennakko-markkinoinni ottaen huomioon, että niin suuri häly nousi näiden kahden sekoittamisesta) tarjota lapsille yhtään mitään malli- tai muoti-maailmaan liittyvää. Oli se sitten väritys-, askartelu- tai sarjakuvalehden muodossa. Ja painota edelleen, että Aller puhuu omilla netti-sivuillaan yhä nuorten lehdestä joka keskittyy muotiin ja tuo sen lisäksi paperinukkeja ja askartelu-vinkkejä.

Se on se ja sama onko lapsille osoitettuja vaate-vinkkejä 1 vai 10 kertaa vuodessa kyseisessä julkaisussa, tällaiset jutut eivät kuulu ollenkaan lasten lehtiin.

Jos Aller olisi ilmoittanut julkaisevansa vaikka lasten askartelu ja sarjakuvalehden nimeltä "Punahilkka" ei tällaista kohua olisi noussut. Kyseessä on nimen omaan tämä muoti-konsepti ja se kuinka helposti se voidaan sekoittaa tähän Mötton netti-sivustoon. Ja myöskin kuluttajien huoli siitä, että jos Mötton ja Allerin julkaisu ovat missään yhteydessä toisiinsa, minkälaisia ovia tämä Allerin julkaisu tulisi tulevaisuudessa avaamaan lastemme maailmaan?

Vieras
Vieras

#36 Re: Voiman juttu aiheesta

2011-02-14 20:43:15

#34: MJ - Voiman juttu aiheesta

Mielestäni adressin luominen on aivan aiheellinen,tavallisen kansalaisen huolen-ja mielipiteenilmaisukanava.Vähän myöhäistä lähteä jälkikäteen protestoimaan.Tällä tavoin kansalaiset voivat vapaasti ilmaista kantansa siihen,millaista "kasvatusta" ja ohjausta he mm.lehdistön kautta haluavat lapsilleen ja lastenlapsilleen.Ja tässä on kuitenkin selkeästi kysymys kaupallisesta ja voittoa tekevästä konseptista.