Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#10297

17.04.2013 08:54

Lääkäri Räsänen ja eheytyvät homot
http://suomenkuvalehti.fi/blogit/tarinoita-tieteesta/laakari-rasanen-ja-eheytyvat-homot

Kehottaisin tutustumaan tuohon tapaukseen Spitzer jonka tutkimuksien pohjalta paljolti tämä "eheytyshoito" sai alkunsa. Tutustu myös ko. henkilön lausuntoon myöhemmin tästä:
https://www.youtube.com/watch?v=gIifMxPcRnI

Vastaukset


Vieras

#10303 Re: Homojen eheytymisestä

2013-04-17 10:06:40

#10297: -

Kyllä homoudesta parantuneitakin henkilöitä löytyy!

He eivät vaan uskalla tulla kovin usein julkisuuteen, koska homot haluavat lynkata sellaisen henkilön! Kokevat ilmeisesti joukon petturiksi.

Terapiaa voi olla tarjolla monen moista, eilenkin täällä joku yritti väittää, etteivät homot voi eheytyä. Onneksi selosti millaista terapia oli ollut. Tyhmempikin ymmärsi, ette sellaisella avulla kukaan voikkaan parantua.

Kaikki lähtee itsestä, HALUAAKO EHEYTYÄ ja terapian on oltava KOKENEEN ASIANTUNTIJAN suorittamaa. Homouden syntysyyt ovat vielä tutkijoidenkin mielestä erittäin ristiriitaisia! Siis mitään VARMAA ei ole synnystä ihminen vieläkään pystynyt osoittamaan. Se kyllä on selvillä, että homouteen liittyy, insestiä, isättömyys, äidittömyys, yleensäkin seksuaalisen identiteetin kehitystä häiritseviä tekijöitä. Ed. mainittuihin syihin ymmärtääkseni terapiassa keskitytäänkin.