Haaste Sauli Niinistölle, Suomen Palloliiton puheenjohtajalle

Kommentoitu viesti

Futisfani
Vieras

#5 Turha adressi

27.02.2011 20:14

Eikö olisi kaikille oululaisille junioreille parempi, jos siellä liigassa olisi joku sellainen joukkue, joka olisi hyvä esikuva kaikille. Nyt te haluatte liigaan joukkueen, joka on vuodesta toiseen ajautunut taloudellisesta ongelmasta toiseen, ja aiheuttanut pelkkää negatiivista mainosta koko lajille.

Hienompaa päätöstä oululaiselle ja suomalaiselle jalkapallolle ei olisi voitu tehdä, kuin mitä Palloliitto teki. Tämän ansiosta Oulussakin ehkä vihdoin ymmärretään, että menestyksen saavuttaminen vaatii pitkäjänteistä työtä ja kunnossa olevaa perustusta. Se oululaisten seurojen yleinen tapa, jossa kasataan kalliitta joukkueita, vaikka rahaa ei ole, ei pitkällä tähtäimellä johda kuin konkurssiin. Oletan, että minun ei tarvitse selittää tarkemmin, mitä tarkoitan, sillä Oulusta näitä esimerkkejä löytyy aivan liikaa :(.

Vastaukset

Oululainen AC!
Vieras

#6 Re: Turha adressi

2011-02-27 20:19:35

#5: Futisfani - Turha adressi 

 AC Oulu on oululaisten junioriseurojen yhteinen edustusjoukkue. Ja SE ON HIENOA! Katsopa vaikka allekirjoittajien määrää!

Se toinen seura (tai eihän siellä ole kuin yksi henkilö), joka rahtaa halpoja pelaajia ympäri maailmaa ja haukkuu AC:tä on kaikkea muuta kuin oululaisten joukkue. Nyt tiedät sen sinäkin.

idiootti
Vieras

#22 Re: Turha adressi

2011-02-27 22:18:32

#5: Futisfani - Turha adressi

päätellen taidat olla kehä 3 sisältä kun nuin ajattelet. !!

Vieras
Vieras

#28 Re: Turha adressi

2011-02-27 23:01:25

#5: Futisfani - Turha adressi 

 Voi sua reppanaa!

Tukimies
Vieras

#33 Re: Turha adressi

2011-02-28 00:15:38

#5: Futisfani - Turha adressi 

Palloliitto aikoo tehdä pitkäjänteisestä myyräntyötä oululaiselle ja koko suomalaiselle jalkapallolle. AC Oulun nuorten pelaajien taso on ollut ainakin minulle jymy-yllätys. JJK-pelissä nuori poika oli joukkueen paras pelaaja. KuPS-pelissä toinen junnu teki pelin ainoan maalin. Mihin nämä liigatasolle kuuluvat junnut menisivät, jos AC Oulu tiputetaan? Eivät he vielä mihinkään HJK:hon tai Liverpooliin lähde, kun koulut ovat kesken ja vanhemmat ovat töissä Oulussa. Vahinkoa tehdään paitsi AC Oululle myös koko Suomen jalkapallolle.

Palloliitto ei voi vaatia AC Oululta virheetöntä lisenssin hakua, koska hakuprosessi oli virheellinen. Valitus Urheilun oikeusturvalautakuntaan olisi aluksi merkinnyt myös 1. divisioonapaikan menetystä. Palloliittohan muutti tämän säännön jälkikäteen. Palloliitto ei voi vaatia AC Oululta pilkuntarkaa suoritusta, jos hakuprosessi valitusoikeuksineen on epäselvä. Aina kannattaa hakea urheilullista ratkaisua. Se kestää aina!

Jotkut ovat satsanneet AC Ouluun jopa kymmeniä tuhansia euroja. Nämä tukijat häipyvät ikuisiksi ajoiksi, jos heidät nyt petetään. Kaikki jalkapallon tukirahat ainakin Oulussa ja ehkäpä muuallakin tullaan jatkossa sitomaan liigalisenssiin. Palloliiton pelleihin ei Oulussa tämän jälkeen luota enää kukaan. Jalkapallon tukirahat siirtyvät muihin lajeihin.

AC Oulun pelejä seuranneena tilanne ei ole minulle suuri yllätys. Tuomaritoiminta on koko AC:n liigauran ajan ollut täysin ala-arvoista. AC Oululla oli ainakin jossain vaiheessa viime kautta eniten varoituksia. Ilmeisesti tuomarien AC Oulun vastainen linja piti loppuun asti. Varsinkin vieraspeleissä oli yleistä, että AC:n pelaaja ajettiin ulos jo alkuminuuteilla.

AC Oulu haluttiin selvästi pudottaa tuomaripelillä. Kun tämä ei onnistunut, niin asialle pantiin Palloliiton lisenssipellet. Ainakaan Haka ei täyttänyt lisenssiehtoja, mutta se päästettiin mukaan, koska se on tarpeeksi lähellä Helsinkiä. Luulenpa, että Palloliiton manööverin takana on yksinkertaisesti HJK:n halu pienentää matkabudjettiaan.

Vieras
Vieras

#35 Re: Turha adressi

2011-02-28 00:18:37

#5: Futisfani - Turha adressi

Täysin samaa mieltä. Tämä on täysin totta, ikävä kyllä...