Haaste Sauli Niinistölle, Suomen Palloliiton puheenjohtajalle

Kommentoitu viesti

Oululainen AC!
Vieras

#6 Re: Turha adressi

27.02.2011 20:19

#5: Futisfani - Turha adressi 

 AC Oulu on oululaisten junioriseurojen yhteinen edustusjoukkue. Ja SE ON HIENOA! Katsopa vaikka allekirjoittajien määrää!

Se toinen seura (tai eihän siellä ole kuin yksi henkilö), joka rahtaa halpoja pelaajia ympäri maailmaa ja haukkuu AC:tä on kaikkea muuta kuin oululaisten joukkue. Nyt tiedät sen sinäkin.

Vastaukset

Futisfani
Vieras

#14 Re: Re: Turha adressi

2011-02-27 21:05:15

#6: Oululainen AC! - Re: Turha adressi

 

En viitannut OPS:iin, vaan ainoastaan kerroin, että AC Oulu ei nykyisellään ansaitse eikä saa liigapaikkaa. En kuitenkaan sano, etteikö AC Oulu voisi olla se oululainen seura, joka sen liigapaikan tulevaisuudessa ansaitsee. Eihän tuohon tarvita kuin pitkäjänteistä toiminnan kehitystä, laajan ja pitkäaikaisen yhteistyöverkoston perustamista ja ry:n puolen miljoonan euron sekä Oy:n 700000 euron velkojen maksua. Nyt käynnistyneellä buumilla tuo on muutaman vuoden tähtäimellä ihan mahdollista saavuttaa, kunhan te oululaiset vaan olette joukkueen takana myös tulevilla Ykkösen kausilla, ettekä jätä tukea nollaan nyt, kun liigapaikkaa ei aiemman seurajohdon huonon taloudenpidon takia tullutkaan.

Tsemppiä tulevaisuuteen!
kysytään!-- Large modal -->