Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Eräs mielipide

#14153 Tämäkö normaalia!

22.05.2013 20:44

Siinähän se sitten elämän onni ja tasa-arvo toteutuu!
Hiukan karrikoiden!

On kelirikon aika. Naula ruosteessa, vatsan alus liejussa ja karvainen takahalkio kontallaan nenän edessä.
Siinähän on perätuupparin tähtihetki ja elämän autuus.
Ja tätä sanotaan normaaliksi ja ihmisoikeuksiin kuuluvaksi. Ja tätä propagandaa arkkipiispasta
lähtien julistaa rakkauden nimissä normaaliksi. Ja enimmistön mielipide haudataan tämän pienen suuriäänisen joukon ja mediamyllytyksen alle.

HYI HIIVATTI, sanon minä

Vastaukset

Tämäkö normaalia puhetta?

#14156 Re: Tämäkö normaalia!

2013-05-22 21:46:08

#14153: Eräs mielipide - Tämäkö normaalia! 

 Puhutko myös vaimosi

karvahalkiosta,tai ´rynkyttämisestäsi vaimosi v...uun, ´nussitko ämmääsi rättipäivinä´, vedätkö morsiantasi aina vain viikseen   vai joskus myös  sontaluukkuun , ´onko akallasi usein valkovuotoa ´ jne. Mitä tykkäisit jos vieraat ihmiset tekisivät intiimielämästänne tällaisia, näin ja tässä muodossa esitettyjä kysymyksiä?Mitä pitäisit jos  työkaverisi tokaisisi " Ai, oot´näköjään hässiny´ämmäs´paksuks´-et taida olla tuhkamuna heh,heh.."Olisiko kivaa puhetta?  Ajattele miltä tuntuu joutua kuulemaan tuollaisia mieleviä juttuja jatkuvasti!Normaalisti tuollaisten juttujen vakiesittäjän kannattaisi pitää hyvät suhteet hammaslääkäriinsä, ettei sitten ajanvarauksessa tulisi liikaa viivettä -hammasproteesin  hankkiminen voisi nimittäin tulla kyseeseen ja ajankohtaiseksi melkein minä hetkenä hyvänsä tuollaisten ´kohteliaisuuksien´(varsinkin vielä seurassa) viljelijöille!

veritas

#14158 Re: Tämäkö normaalia!

2013-05-22 23:04:19

#14153: Eräs mielipide - Tämäkö normaalia! 

On todella murheellista, että arkkipiispa kannattaa Raamatun vastaista seksuaalisuutta. Homouden puolustajat käyttävät samoja "argumentteja" Suomessa kuin englanninkielisessä maailmassa. Olen lukenut englanninkielisiä "argumentteja" aiheesta ja verranut tällä palstalla esitettyjä "argumentteja" toisiinsa. Niiden suhde on 1 : 1.

Niitä ovat mm. :

- homous on synnynnäistä (ei siis valittua) kuten ihonväri tai sukupuoli

- homous ja heterous johtuvat geeneistä, ts. sisältää ajatuksen että ei ole mitään vastuuta seksuaalisuudesta koska geenit määräävät seksuaalisen käyttäytymisemme (voisiko myös varas perustella varastamisensa saamillaan geeneillä ?)

Näihin liberaalien esittämiin valheisiin perustuu vaatimus, että kuten naisten ja värillisten syrjintä aikanaan lopetettiin, niin myös homojen "syrjintä" täytyy loppua.

Ihmisen tekemillä koneilla on ohjekirjansa, joka kertoo kuinka konetta tulee käsitellä että kone pysyy kunnossa ja ettei kone tuhoudu. Samoin meilläkin on ohjekirjamme, joka on Luojan kirjoittama. Se on Raamattu.