Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

ihmeellinen luonto

#14155

22.05.2013 21:42

On tää kyllä hauskaa yöluettavaa. Tästä on tullut oikein uskon läpileikkaus höystettynä rasismilla, seksuaalisella käyttäytymisellä ja huumorilla.
Onko se niin että aktiivisimmat vähemmistövastustajat ovat ne joissa asuu pieni homoseksuaali vai ne jotka ovat kokeneet sellaisen suhteen. Ja turvaksi on otettu usko jonka taakse voi mennä piiloon kun omat tunteet pelottaa.
Ja kauhee haloo siitä että joku silloin tällöin toteuttaa luontaista tarvettaan. Loput 80 % ajasta ihmiset tekevät ihan muita juttuja. Tuonkin energian voisi käyttää rakastamiseen niin maailma olisi parempi paikka. Sielu on sukupuoleton eikä Jumalakaan hylkää eli ihan turhaa porua.

Vastaukset

p.

#14162 Re:

2013-05-23 05:10:44

#14155: ihmeellinen luonto -

 

 

Saisinko vastata tällä mielestäni sävyisessä hengessä tehdyllä videolla,  joka ei ole millään lailla päälle käyvä. Päähenkilö korostaa,  ettei,  vaikka luetteleekin myös addictioitaan,  tahdo sanoa,  että nämä automaattisesti liittyisivät homoseksuaalisuuteen.

Hän sai kristillisen kasvatuksen,  mutta korostaa,  ettei ollut henkilökohtaisessa suhteessa Jeesukseen Kristukseen. Kuitenkin hän ryhtyessään samaasukupuolta olevaan suhteeseen,  sanoi Jeesukselle,  että  olen tässä suhteessa vain vuoden.  Vuosi kului ja viisikin.  Yhä hän lupaili,  ja joutui pettämään lupauksensa.

Oli kulunut jo  20 vuotta,  kun eräänä syyskuun päivän kumppaninsa avasi ( elivät Yhdysvalloissa) television ja näki edessään World Trade Centerin murhenäytelmän,  kun 2. lentokone iskeytyi torniin,  hänen tajuntanaansa repesi totuus:

http://www.youtube.com/watch?v=A20l6HFL0Qs