Pelastakaa Kuurojen museo!

Kommentoitu viesti

Mikael Wallvik
Vieras

#1 Suhteellisuuden tajua!

26.03.2011 13:32

Minustä on käsittämätöntä, että yli 100 vuotta vanha museo suljetaan lyhytnäköisesti vain hetkellisen rahapulan takia. Paljon järkevää on etsiä laajempaa rahoituspohjaa museolle, ja tehdä sen toimintaa tunnetuksi. Toivon lisää aktiivisempaa yhteistyötä Helsingin kaupungin muiden museoiden, matkailualan ja kulttuuri-instituutioiden kanssa.
Ihan sydäntäsärkevää, jos minunkin sukuni historia hävitetään. Barrikaadeille!

Vastaukset

Vieras
Vieras

#10 Kuurojen kulttuuri tärkeä

2011-03-28 09:45:50

 

 Voi ei,

 taas me menetämme kuurojen museon. Ensin menetimme kesäpaikan Malminharjun ja nyt menetämme kuurojen

oman museon. Kuinka uusi kuurojen nuori sukupolvi saa tietoja kuurojen kulttuurista tulevaisuudesta.

 Kuurojen Liitto, ETSIKÄÄ pikaisesti uusi rahoitus jotta kuurojen museo säilyy. Muuten me olemme ns. 1970 luvulla eli kaikki kuurojen palveluja ei ole. Häpeä !

Riitta e, kyseisessä museossa useinkin käynyt
Vieras

#15 Re: Suhteellisuuden tajua!

2011-03-28 16:18:59

#1: Mikael Wallvik - Suhteellisuuden tajua! 

 Suhteellisuuden tajua tarvitaan tosiaan tässä maassa. Kuurojen museo on juuri sellainen paikka, joka voisi hyvinkin muistuttaa meitä kaikkia siitä, mitä kansalaistoiminnalla voi saada aikaan. Sisukkailla ja aktiivisilla kuuroilla on ollut iso rooli kun on luotu tasa-arvoisempia palveluja tähän maahan tai tarjottu ainutlaatuista kulttuuria.  Älkää luovuttako nytkään.

Olisiko sittenkään niin, että  Kuuroejn Liitto haluaa museota lopettaa, museoita nyt vaan lopetetaan ympäri maata - säästötoimia! Mutta kuurojen museolla on ainutlaatuisena museona ihan eri rooli kuin monilla muilla pienillä paikallismuseoilla. Todella ihan kuin haluttaisiin vaieta kaikesta siitä, millainen asema kuuroilla on ollut menneisyydessä koulutuksen, tasa-arvoisen kohtelun ja viittomakielen tai viittomakielisen kulttuurin suhteen. Toivotan onnea, sydän särkee historianne puolesta. Nyt on juuri oikea aika kertoa menneisyyden muutosvoimista ja kansalaisten taistelusta oman ryhmänsä puolesta.

 

 

ulla aalto
Vieras

#77 Re: Suhteellisuuden tajua!

2011-04-10 16:50:35

#1: Mikael Wallvik - Suhteellisuuden tajua! 

 kuurojen museo ei hävitetä