Pelastakaa Kuurojen museo!

Kommentoitu viesti


Vieras

#71 Re: Erilaisia mahdollisuuksia

08.04.2011 18:38

#70: Meritähti - Erilaisia mahdollisuuksia

Todellinen vaihtoehto pitää olla 100 % varma ja sopimuskin allekirjoitettu ennenkuin mitään museota koskevaa päätöstä tehdään.  Helppoa on heitellä vaihtoehtoja ja herätellä toiveikkuutta. Miksei liitto hanki puolueetonta ulkopuolisia selvityksiä ja arvioita siitä, mikä on sen eri toimintojen todellinen vaikutus yhteiskuntaan, kuurojen hyvinvointiin, edunvalvontaan ja kuinka paljon kukin yksikkö oikeasti tuottaa, ja mikä on tuotoksen laatu. Silloin olisi helpompi tehdä lakkauttamispäätöksiä jotka eivät ole vain uskon varassa. Jos tulot laskevat vielä noin 2 miljoonaa vuoteen 2013 mennessä niinkuin eilen Helsingin kuurojenyhdistyksen verkkolähetyksessä  talousjohtaja Torniainen sanoi, niin se tarkoittaa että todella suuria leikkauksia pitää tehdä lisää. Siitä ei verkkolähetyksessä kukaan sanonut mitään.  Ikävistä asioista ei uskalleta puhua. Onneksi tämä museoasia tuli edes ilmi!

Vastaukset


Vieras

#72 Re: Re: Erilaisia mahdollisuuksia

2011-04-09 11:03:28

#71: - Re: Erilaisia mahdollisuuksia

Olen samaa mieltä kanssasi. Päätöstentekoon tarvittaisiin ulkopuolinen selvitysmies. Prioriteetit ovat hukassa ja organisaatiorakenne aivan liian raskas.

X
Vieras

#74 Re: Re: Erilaisia mahdollisuuksia

2011-04-09 22:21:28

Korjaisin tuon tittelin, Torniainen ei ole talousjohtaja, vaan hallintojohtaja.

Meritähti
Vieras

#83 Re: Re: Erilaisia mahdollisuuksia

2011-04-11 21:29:55

#71: - Re: Erilaisia mahdollisuuksia 

Tämän keskustelun otsikkona on "Pelastakaa Kuurojen museo!" ja tähän olen keskittynyt. Oman yhdistykseni kautta Kuurojen Liiton rivijäsenenä koitan miettiä, josko jotain konsteja löytyisi, jotka voisivat pelastaa museomme. 

Täällä käsitellään paljon sellaisia asioita, jotka vaatisivat oman, erillisen keskustelupalstansa oman otsikkonsa alle.