Parapsykologian tutkimusta Suomeen

Kommentoitu viesti

Tutkimus ja kulttuuri työ

#1 Tutkimista riitää

11.08.2013 06:49

Tutkimukselle varmaankin löytyisi perusteita.Satavuotta on kylläkin aika lyhyt aika ja kun vertaa viimeaikaisiin tutkimuksiin, ihmisen kehityksen alkuvaiheista puhumattakaan,on "litteämpi" pääkallo löydetty 4,2 miljoonan vuoden takainen,voi päätellä siitäkin jotakin,kehitykseksi kutsuttuna,jatkuvan vielä piltkällekin tulevaisuuteen.
Asiasta toiseen,kun kyseessä on suuret rahat kuten kuopion yliopison miljoonan arvoiseksi mainitussa termivasikassa (termimaitoa...).Tutkimus alkaakin kiinnostaa ja houkutella muitakin,jopa sijoittajia,voisi vakkapa perustaa omankin oy:n.

Vastaukset

linkki 888

#101 Re: Tutkimista riitää

2014-07-23 20:11:45

Kokennut olen helmikuusta 1992 säännöllisesti erilaisia ilmiöitä ja nähnyt ns. tunnistamattomia lentäviä kohteita, esineitä hyvin lähelläkin, jopa mikroesineitä sisätilassa. Jo ennen ko. aikaa sain epäsäännöllisiä yhteyksiä, yms. merkillisiä nähdä ja kuulla, kuin joku elämääni seuraisi? En tiedä, liittyyko havainnot ja kokemukset ns. parapsykologian piiriin? Tutkittava silti ko. sektori, sillä tietoisuus tuntemamme ulkopuolelta näin lisäänyy ja kokemssten sirpaleet muokattuna tieteeksi, on ajalle jo mitä välttämätön tehtävä... Lähes koko elämäni aika on sidottu ko. ilmiövaiheisiin, ja olen havainnut, että kaikki ei ole  niin kuin oletetaan, uskotaan tai kiistetään. Kokemuksistani voisi olla  tiedonsirpaleita tutkimuksiin., jpihin ei vielä ole objektiisvisesti riittävällä tarmolla paneuduttu, jo on aika, kello käy...#1: Tutkimus ja kulttuuri työ - Tutkimista riitää