Hevoshaan koulun tulevaisuus

Kommentoitu viesti


Vieras

#22 Re:

21.08.2013 18:48

#21: Vieras - Huh huh

Vasta-argumentteina on hyvä ehdottaa konkreettisia säästökohteita tai muita vaihtoehtoja.

1. Kunnallisveroprosentti on Vantaalla 19. Siinä on vielä varaa nostaa, esim. 20:een ja ohjata kaikki näin saadut lisätulot kouluihin & lasten hyvinvointiin.

2. Isojen tieverkoston parannushankkeiden lykkääminen tai peruminen. Esim. Kehä III ollaan parantamassa: Kehä III:n perusparannuksen toinen vaihe alkaa elokuussa Lentoasemantien alueella. Urakkahinta on 45,7 miljoonaa euroa. Tällä saadaan ramppeja jne., joita ilmankin voitaisiin elää, vaikka liikenne sitten vähän takkuilisikin.

Lisätietoja http://www.vantaa.fi/fi/kadut_ja_liikenne/ajankohtaista-arkisto_-_kadut_ja_liikenne/101/0/keha_iii_n_lentoasemantien_alueen_perusparannus_alkamassa

3. Kokouspalkkiot, kokoustarjoilut, taidehankinnat jne. Onko kaupunki karsinut toiminnastaan kaiken, joka ei ole aivan välttämätöntä?

Vastaukset


Vieras

#24 Re: Re:

2013-08-22 07:31:31

#22: - Re:  

 4. Uuden vesihuoltosunnitelman mukaan vesihuoltoverkostoa rakennetaan tulevina vuosina noin kuudella miljoonalla eurolla. Tämä parantaa noin 600 haja-asutusalueen asukkaan tilannetta. Toki myös ympäristöä. Kaupunki voi puolustella, että asia kuuluu HSY:lle, mutta tämä on kaupungin oma ehdotus.

Sekä kaupungin että HSY:n sivut eivät ole ajantasalla, joten linkkiä en tähän nyt löydä.