Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#19315 Homorakkautta!

22.08.2013 06:01


"Sanoi nuori Joukahainen:
"Oi on maammo, kantajani!.."
"Tämän pitäis upota persuihinkin...."
"Ai unohtu ///////////////////////////////////////////////////////////"
"Toi/ruukku/on/todella/mäsänä/Jumala/slash/kautta/slash/hornan/slash/tuutti/ I/scream/for/you/scream/for/we/all/scream/for/I/scream/Vaniljaa/Kiitos/!"

VIELÄKÖ JOKU KEHTAA VÄITTÄÄ, ETTEI HOMO RAKASTAA OSAA!?

Olet persu/uskova/muu tervejärkien, omilla aivoilla ajattelija, jos et ymmärrä!!

Muista, että ymmärtämättömyys on vanhanaikaista, ihmisten pitää liitää trenditietoisena nykyajassa!

Niin ja ymmärtämättömyys on 2000-luvulla sitäpaitsi

suvaitsemattomuutta ja tuomittavaa!

 

Vastaukset


Vieras

#19316 Re: Homorakkautta!

2013-08-22 10:24:57

#19315: - Homorakkautta!

Kalpeat kalilealaiset ja muut ihmiset. Tuo kalpeat kalilealaiset taitaa olla alunperin jonkin ryhmän nimi (keksitty ja hatusta vedetty). Aika kalpeitahan me suomalaiset välillä ollaan.

Tossa oli puhetta milleniumin jälkeisestä 2000-luvusta ja nykyaikaisuudesta. Joillekin sielunvihollinen on mielestäni saanut kuiskuteltua, että jokin olisi totaalisesti muuttunut ja Jumala ei olisikaan enää voimassa, ikäänkuin viimeinen käyttöpäivä olisi mennyt ajat sitten. Mielestäni kannattaa kuiteskin miettiä tarkkaan mitä ja ketä uskoo ja on uskomatta. Jumalan suhteen oikeastaan mikään ei ole muuttunut vaikka niin uskotellaan. Samalla tavalla nykyaikana ihmiset kuolevat ja poistuvat keskuudestamme kuin aina ennenkin. Kuolema on haluttu nykyään piilottaa jonnekin, esim. sairaaloihin.

Tekniikka on muuttunut paljonkin. Jeesus aikoinaan puhuessaan veneestä ei tarvinnut nykyajan mikrofoneja ja mikkejä. Vesi kantoi ja kantaa edelleenkin ääntä ja kaikki kuulivat.

Myös homoja on aina ollut. Heidän käyttäytyminen on muuttunut kuitenkin radikaalisti. Just tuo Jumalan vastustamisen lisääntyminen on nykyaikana havaittavissa. Tähän täytyy ehdottomasti todeta, että niin homoja kuin muitakaan ei voi yleistää kaikkia homoja samanlaisiksi. Tähän liian usein sorrutaan, koska muutoin asioiden esittäminen koetaan hankalammaksi.


Vieras

#19329 Re: Homorakkautta!

2013-08-22 13:55:21

#19315: - Homorakkautta!

Eipä hetkauta! Mitä enemmän vastaavaa, sitä enemmän taputamme. Tee sinäkin pienillä kätösilläsi! Hyvä-juuri noin!