Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#19414 Re: Re:

24.08.2013 14:44

#19411: Lumi - Re:

 

Olitsihan sääkin voinut mainostaa niittä luuttuduuoja,  olis varmaan ollut kuuntelijoita.  ja minä böljä en huomannut noita seminaareja:  harmi 
Lauantaina 24.8. klo 17.30–19.00
Apologeettiset ja ajankohtaiset aiheet kirkossa ja yhteiskunnassa     -- Ovat jo menossa,  mutta laitan tiedoksi - koska saa varmasti äänitteinä Perussanomasta jälkikäteen:

1. Onko vaihtoehtoja eutanasialla? Tiina Tasmuth
2. Luomisusko ja tieteellinen maailmankuva, Eero Junkkaala
3. Miksi Perussanoma julkaisi paavin kirjan? Timo Junkkaala
4. Raamattuun pitäytyminen ja kansankirkon tulevaisuus, Keijo Rainerma
5. Sudet saarnatuolissa – raamattukeskustelu uudessa vaiheessa, Timo Eskola
Uskonopilliset aiheet

6. Jeesus Kristus – Jumala ja ihminen, Raimo Mäkelä
7. Kastekriisissä, Juha Hasanen                                    Sielunhoidollisia en ottanut, niitäkin oli pari.
.                                                                                



Vastaukset


Vieras

#19416 Re: Re: Re:

2013-08-24 15:35:57

#19414: - Re: Re:

 

Hei Res.Matr. ja very...    Koivuniemen komppanialla  on tarkempi syyni kuin Raamattu-netissä:  Kyllä UT:ssäkin oli "tuhat" mainittuna sekä evankeliumeissa,  että Paavalilla,  mutta huomattavan vähän kuitenkin -   paitsi Ilmestyskirjassa.

Nopeasti kahlaamalla törmäsin kahteenkin kohtaan,  joissa mentiin myös satoihin tuhansiin.  Niistä toinen on Jumalan vastaus Profeetta Joonalle,  kun Joona toivotteli itsellensä kuolemaa,  varoitettuaan Niiniveä.  Ja kävi juuri niinkuin Joona oli pelännytkin,  Jumala päättikin perääntyä kun  kansa katui kuningasta myöyten,  eikä näinollen Joonan ilmoittama tuho tulisikaan kaupungin päälle.

Joona:
4:11 Enkö siis minä armahtaisi Niiniveä, sitä suurta kaupunkia, jossa on enemmän kuin sata kaksikymmentä tuhatta ihmistä, jotka eivät vielä tiedä, kumpi käsi on oikea, kumpi vasen, niin myös paljon eläimiä?" 

Myöhemmässä vaiheessa tuho kuitenkin tapahtui.  Tämän päivän kartalla kaupunki sijaitsi lähellä  Erbiliä tai Mosulia,  Pohjois- Irakissa.

Muuten opettajana varmaan myös on tuttua tuo,   ...jotka eivät erota oikeata vasemmasta. Tarkoittaa varmasti aivan pieniä lapsia.


p.