Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#19425 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

24.08.2013 17:40

#19423: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:


No se ehkä näyttää yhtäkkiä tuolta.  Mutta jos ajattelee tarkemmin vanhaa ihmistä,  siellä on näön ja kuulon heikkenemistä ja puuttumistakin ihan toisessa mittakaavassa kuin normaaliväestössä.  Eli se on sen varassa,  mitä muistaa ulkoa.  Uutta ei enää erota,  mahdoton siis päästä esim lauluun mukaan.  Jumalanpalveluksessa laulaminen on saattanut olla  sielun siivet
Silloin se on todella siipien leikkaamista.  Jumalan Henki olisi saattanut johdattaa toisella tavoin uudistustyötä,  jos sitä olisi häneltä anottu.


Laulaminen on niin syvältä tulevaa rukousta,  kiitosta,  ylistystä,  tunnustusta,  mitä lieneekään,  että se on todella ollut voimakkaaasti psyykkisestikin vaikuttavaa! p.

Vastaukset


Vieras

#19427 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-24 19:05:21

#19425: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Itseasiassa tässä tuli noista uudistuksista uutta tietoa minulle, joka olin ne jo unohtanut. Tämä oli hyvin todettu: "Jumalan Henki olisi saattanut johdattaa toisella tavoin uudistustyötä, jos sitä olisi häneltä anottu."

Vanhoille ihmisille tutut asiat lienevät tärkeitä. Muisti palaa vanhoihin aikoihin. Vähän nuoremmillekin ihmisille muutosvastarinta on tullut tutuksi. Tuntuu, että noissa uudistuksissa on menty töppäämään pahemman kerran. Kaikkea ei kannattaisi mennä muuttamaan "kerralla".