Kotihoidon tuen jakaminen perheiden päätettäväksi

Kommentoitu viesti

kahden pienen lapsen kotiäiti

#1

30.08.2013 08:47

mitenkäs tilanne jossa äiti opiskelee ammattiinsa hoitovapaltaan käsin ja perheen isä on hän joka tienaa ns. elannon. kuinkas tällöin asunto- yms lainat ja eläminen maksetaan jos isäkin jää kotihoidon tuelle? marssitaanko sossun luukulle vai..?
kyllä perheillä tosiaan tulisi olla oikeus itse päättää kodin- ja lastenhoidosta ja siten myös kodinhoidontuen jakamisesta.

Vastaukset

näin vaan

#66 Re:

2013-08-31 04:42:12

#1: kahden pienen lapsen kotiäiti -

Siis tulisiko veronmaksajien kustantaa sinun opiskelu hoitovapaalla? Mistä oikeastaan itket ja mihin rahat käytät? Et ilmeisesti ainakaan siihen mihin tulisi... Onpa erikoinen valittaja.

Sitä saa mitä tilaa

#191 Kotiäidit kortistoon

2013-09-02 11:22:06

#1: kahden pienen lapsen kotiäiti -

Eipä jätä Jyrki suuressa viisaudessaan muuta vaihtoehtoa kuin irtisanoutua vakityöstä, että saa lapsensa kotona hoitaa. Kaikki kotiäidit joukolla kortistoon, niin katotaan, miten suut sitten pannaan. Ja onhan se työttömyyskorvaus paljon suurempi kuin kotihoidontuki anyway. Meillä mies paremmin ansaitsevana elättää perheen ja minä olen sitoutunut hoitamaan lapset kotona siihen kun ovat 3 vuotta ja näin myös tehdään. Töitä kerkee tehdä kun lapset on isompia.
Facebook
Pitäisikö seksin myynti kieltää?