Suomen jääkiekkojoukkue - ota kantaa rasismiin

Kommentoitu viesti

Hyvä Suomi ja suomalaiset - uudemmat ja vanhemmat

#17 Tunnetko edes yhtään maahanmuuttajaa?

16.05.2011 14:49

#1: Ne ovat vaan tiellä täällä - Olisi hienoa voittaa maahanmuuttajat ja pakolaiset

Älä viitsi olla pelle. Tunnetko edes yhtään maahanmuuttajaa? Itse tunnen muutaman, monesta eri maasta Suomeen tulleen ihmisen. Monet heistä ovat muuttaneet tänne perheineen jo aivan pieninä lapsina, puhuvat sujuvasti suomea ja ovat identiteetiltään ihan yhtä suomalaisia kuin minäkin. Kaikki ovat työteliäitä ihmisiä, opiskelevat ahkerasti ja/tai ovat töissä. Itse olen laiskempi. Mun maahanmuuttajataustaiset kaverit vielä opiskelevat esim. sairaanhoitajiksi, tulkeiksi ja eräskin tekee tietotekniikan väitöskirjaa Aalto-yliopistoon. Hankala tuommoisia ihmisiä on mieltää yhteiskunnan loisiksi. Nämä uussuomalaiset myös iloitsevat Suomen jääkiekkovoitosta.

Tustupa johonkin uussuomalaiseen ennen kuin alat mesota. Voisit todella yllättyä. Ystävällisessä hengessä kontaktia on hyvä ottaa vaikka Suomen jääkiekkovoittojuhlissa torilla.

Vastaukset

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

2011-05-16 15:12:43


Santtu

#291 Re: Tunnetko edes yhtään maahanmuuttajaa?

2011-05-17 09:00:16

#17: Hyvä Suomi ja suomalaiset - uudemmat ja vanhemmat - Tunnetko edes yhtään maahanmuuttajaa?

Oma vaimoni on maahanmuuttaja. Silti vastustan jyrkästi liian löysää maahanmuuttopolitiikkaa. (PS. Minä en ole tuonut vaimoani Suomeen. Hän oli jo täällä. Hänet toi yksi suomalainen juoppo vaimonhakkaaja.)