Paperiresepti on säilytettävä sähköisen reseptin ohella.

Kommentoitu viesti


Vieras

#6 Re: E-resepti

09.10.2013 20:04

#5: Miksi adressi tästäkin??? - E-resepti

Lukuisia kokemuksia on tullut esille, ettei aina toimi sähköinen resepti. On sähkökatkoksia, systeemi kaatuu, potilailta jää lääkkeitä hakematta tai resepti loppuu ja potilas huomaa sen liian myöhään( paperireseptistähän voi tarkistaa toimituajat) kaikki tämä petollista esim. insuliinin käyttäjille), uusiminen on hidasta siis ihan työnä.  Sähköinen resepti on varmaan vallitseva, mutta juuri poikkeustilanteita varten on oltava muukin vaihtoehto eli paperiresepti.

t.AA

Vastaukset


Vieras

#66 Re: Re: E-resepti

2013-10-12 20:18:02

#6: - Re: E-resepti

Ymmärtääkseni poikeustilanteita varten (IT-ratkaisut eivät toimi) on ehdotettu että paperiresepti voidaan kirjottaa. Eli ehkä ei sittenkään syytä suureen huoleen. Toivottavasti myös lääkärit pystyvät omaksumaan sähköisten välineiden käytön, kuten myös muut ammattiryhmät - potilaillehan muutos tuottaa ainoastaan hyötyjä, Paperin saa aina mukaan jos tämän haluaa

Rikollinenko

#67 Re: Re: E-resepti

2013-10-12 21:59:05

#6: - Re: E-resepti 

 Jos lähtee matkalle maamme rajojen ulkopuolelle lääkkeineen, niin rajalla pitää olla kirjoitettu paperinen resepti olemassa. JOS SITÄ EI OLE, NIIN MATKUSTAJA VOIDAAN PIDÄTTÄÄ RIKOKSESTA EPÄILTYNÄ.

 Meillä ei kuitenkaan saa terveyskeskuksista eikä apteekeista printattua kopiota e-resptistä. Tässä näkee taas, mitä käy, kun aivottomat akat pääsevät sorvaamaan lakeja. Kaikki e-reseptien kimpussa työskentelevät ja lakia säätäneet kun jälleen olivat niitä kaikkitietäviä täydellisiä suomalaisnaisia.