Maahanmuuttajien tuet

Kommentoitu viesti


Vieras

#1771 Suomen pölvästit

18.10.2013 05:38

Kannattaa tutustua uutisiin ja edes pyrkiä ymmärtämään niitä. Suomi on tällähetkellä ongelmissa juuri siksi, että sinunkaltaisiasi pölvästejä on ollut vaaleissa äänestäjistä liikaa. Mielestäni täytyisi ehdottomasti olla koe, jolla mitattaisiin ihmisten kyky ymmärtää yhteiskunnan asioita ja asioiden vaikutus yhteiskuntaan. Vasta läpäistyään kokeen, saisi äänestysoikeuden. No nyt jokatapauksessa Suomen ja kuntien talous on niin huonossa kunnossa, ettei maahanmuuttajia pitäisi ottaa elätiksi yhtään lisää ja mahdollisuuksien mukaan olisi päästävä eroon jo täällä asuvista maahanmuuttajista palauttamalla heidät lähtömaihinsa.

Vastaukset


Vieras

#1773 Re: Suomen pölvästit

2013-10-18 10:12:42

#1771: - Suomen pölvästit Vasta läpäistyään kokeen, saisi äänestysoikeuden.

Olen täysin samaa mieltä. Loppuisi perussuomalaistenkin taival niinkuin päättömän kanan lento.

ämmävalta

#1775 Re: Suomen pölvästit

2013-10-18 12:01:23

#1771: - Suomen pölvästit 

 Näin käy ja tällainen on "keskustekuittenkin taso, kun annetaan valta naisille. Tervetuloa muslimivalta, mitä naisemme! himoitsevat. Kyllä silloin akkojen suorittamat haukut haihtuvat ja hymyt hyytyvät.

Nainen ei tunnusta olevansa missään väärässä. Eriävän tiedon tai mielipiteen hän ottaa aina henkilökohtaisena loukkauksena ja hyökkää henkilökohtaisilla solvauksilla. Se näkyy tässäkin keskustelussa.

 Jos joku on todellisuudessa nähnyt  tositteet mamujen saamista  ylisuurista tuista jaa esimerkiksi siitä Mersusta, niin miksi naiset tuomitsevat tämän näkijän  eivätkä sitä sosiaalitoimiston lainrikkojaa.

Virolainen koulutettu ja ahkera työhön tulija ei saa mitään tukia, vaikka olisi oikea inkeriläinen, mutta venäläinen saa ilmaisen elämän ja uuden auton sekä uuden rivitaloasunnon. kaikki ilmaiseksi. Kunta maksaa heille ilmaisen elämisen vähintään 3 (5) vuoden ajan ja valtio korvaa nämä kulut kunnalle  Mauno Koiviston ajaman inkeriläislain mukaisesti.

Afrikan mamujen etujen kohdalla on aina kysymys rikoksesta, sillä lakimme eivät todellakaan suo heille täällä kerrottuja etuja, mutta sosiaalityöntekijät rikollisesti antavat nämä lakienvastaiset edut ja ottavat kyseiset "samettisilmät" vielä kainaloisikseen ja levittävät näin HIViä, sillä 1/3 afrikkalaisista kantaa tätä virusta tai sairastaa aidsia (WHOn virallinen tieto). Mamumies ei muuten kortsua käytä.

Suomi on tuhon tiellä tämän rikollisen ja sairaan ämmävallan takia. Pölvästejä ovat suomalaiset naiset ja heitä nuoleskelevat vellihousuiset miehet., eivät täälläkin totuuden julkituojat.

Ämmävalta pelkää jo nahkaansa ja väkivaltaista kapinaa, sillä se tietää kaikki rikoksensa. Siksi halutaan tuhota maastamme kaikki aseet tai ainakin kerätä ne ämmävallan käyttöön  kapinoitsijoitten tappamiseksi.  Keräävätköhän kohta kaikki kirveet, puukot ja leipäveitsetkin, kun niitäkin voi käyttää tappamiseen (Oulun koulupuukotukset)!

Täällä lakipykälistä viisastelevat, voisivat todella tutustua niihin lakeihin ja myös kuntien sosiaalimenoihin sekä niitten menojen todellisiin syihin. Suomalainen (varsinkaan valkoihoinen  mies) ei saa edes lakisääteisiä etujaan, mutta mamut todella saavat, mitä pyytävät. Syy ei ole mamujen, ei miestemme, vaan suomalaisten naisten äänestäjinä ja viranhaltijoina.

Omat miehemme pyritään nujertamaan mitään keinoa kaihtamatta, mikä näkyy tämänkin palstan kommenteissa. Miehet ovat  pääosin rehellisiä ja naiset patologisia valehtelijoita edes sitä ymmärtämättä, sillä aivotutkimusten mukaan naisen omista tunteista ja luuloista tulee heille absoluuttinen totuus heidän aivoissaan eivätkä he salli mitään tietoa tai todistusta sen oman totuutensa kumoamiseksi. Tutkimusten tekijöitä on yritetty tappaa länsimaissa, jottei feminismin valtaannousu vaarantuisi totuuden julkaisemisen takia.

 Olemme kokeneet maailmassa jo kommunismin, sosialismi, kapitalismin ja itämaissa sovinimin, mutta vaarallisin ihmiskunnan  ismi eli feminismi on nyt valtaamassa maailmaa tuhoisin seurauksin.

 Vain naisen "tieto" ja mielipide on oikea ja sallittu; näkyyhän se jo tässäkin keskustelussa.