Pedofiileille rankemmat tuomiot

Kommentoitu viesti

Kyyros sotaretkellä
Vieras

#44 Pahakurjet

03.06.2011 08:49

Kun nyt täällä selkeästi monet ovat graduoituneet oikeusajattelussaan jo ihan ammoisen Hammurabin esiasteelle, niin täytyy nyt pyytää virka-apua sen hypoteettisen tapauksen kanssa, että lapsen hyväksikäyttäjä on nainen.

Kertokaa, te suuret henget, jotka olette kastroinnin puolesta laulaneet, tuleeko tällainen nainen ommella kiinni?

Ja vielä, onko yhteiskunnan kannalta tärkeämpää kosto vaiko hyväksikäyttöjen esto tulevaisuudessa? Tiedätte, että syyttömänä tuomitulle kuuluisi suoda kostonsa yhtä lailla; kysynkin, kuka teistä on kyllin rohkea sallimaan oman teloituksensa tai seksuaalisen silpomisensa, mikäli syytteellään tuon aiheuttaa syyttömäksi paljastuneelle?

Vai onko niin, että kun mainitsemme sanat 'pedofilia' ja 'raiskaus', on sallittua heittää järki niin pitkälle mäkeen kuin mahdollista, ja antautua täysin primitiivisten tunteidensa valtaan?
Tähän, oi lakien henget, pyydän vastausta.

Vastaukset

anonyymi

#46 Re: Pahakurjet

2011-08-11 00:51:55

#44: Kyyros sotaretkellä - Pahakurjet

"Vai onko niin, että kun mainitsemme sanat 'pedofilia' ja 'raiskaus', on sallittua heittää järki niin pitkälle mäkeen kuin mahdollista, ja antautua täysin primitiivisten tunteidensa valtaan?"

 

Näin se minulle ainakin näyttäytyy. Toisaalta ehkä noin ajattelevat ovat äänekkäämpiä ja toisaalta koska aihe on niin tulehtunut on siitä hankalaa lähteä sen paremmin väittelemmäänkään. Tämä on niitä harvoja aiheita joista en puhu omalla nimelläni, koska vastaan väittäjä tulkitaan herlposti pedofilian puolustajaksi jonka koskemattumuus on yhtälailla mennyttä kuin pedofiilin. Poliittiselle itsemurhalle en heti keksi parempaa konstia. Sinänsä huojentuneena ihmettelen ettei populismia näe erityisemmin harjoitettavan tämän asian kautta. Se ei kylläkään vaadi kuin yhden Jammu Siltavuoren vaalien alle - niin kauhea kuin tuollainen tapahtuma sen uhrille on, näen kuitenkin siitä mahdollisesti seuraavat yhteiskunnalliset reaktiot myös huolen arvoisina.