Riihimäen poliisilaitos on säilytettävä

Kommentoitu viesti


Vieras

#1

09.12.2013 08:46

On surullista,että poliisiasemia vähennetään. Kuitenkin Suomalaiset luottavat eniten juuri näihin ammatteihin: poliisi, palomies ym. Ja miettii rikollisuutta,joka tulee mm. ulkomailta, kun turvapaikan hakijoita otetaan jokavuosi lisää. Venäjältä ja Virostakin esimerkiksi rikollisuus lisääntyy Suomessa.
Se luo ihmisille turvattomuuden tunteen, kuka uskaltaa enää kotoa poistua tai olla edes kotonaan rauhassa ilman,että joku käy ns kääntämässä paikat tai henkeänsä saa pelätä.
Pahimmillaan lähimmälle poliisiasemalle voi olla satoja kilometrejäkin matkaa ja jos on kyse hengestä,matka on liian pitkä ja aina ei apu ehdi ajoissa perille.
On myös palkattu ns "kyläpoliiseja" avuksi joillakin paikkakunnilla. Onko se ns normaali kansalaisten tehtävä ottaa vastuu poliisintyöstä?
Nyt on koskettu väärään säästökohteeseen.
Laittaisitte vähemmän rahhoo sinne Eurooppaan ja miettisitte miten oman (SUOMEN) maan kansalaiset voi ja missä tilanteessa olemme?
Nekin Eurooppaan menevät rahat voi käyttää aivan täysin muualle. Turvallisuus on tärkeä asia kansalle!!!!

Vastaukset


Anonyymi

#2 Re:

2013-12-09 09:05:11

#1: -

Tässä ollaan juurikin asian ytimessä ja tälle asialle pitää tehdä jotain. Me emme voi hyväksyä sitä että kukaan ei ole meidän turvana, kukaan ei välitä meistä eikä siitä mitä meille tapahtuu. Tämähän on suora signaali rikollisille että areena on teidän,tehkää mitä haluatte päättäjiä ei kiinnosta. Ministereillä on varaa palkata turvamiehia itsensä ja lastensa turvaksisi, meillä ei. Kohta astuu voimaan viidakon lait ja vain vahvimmat ja röyhkeimmät selviää. Sitäkö haluamme? Poliisin tulisi muutoinkin näkyä enemmän katukuvassa ja olla läsnä...NÄKYÄ! Olla vastavuoroinen signaali rikollisille että täällä valvotaan.