Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

res.matr.

#25769 Tasa-arvoinen avioliitto !

09.12.2013 15:13

#25768: Mies&Nainen :) - Sukupuolineutraali avioliitto? 

 Heikkopa on teidän liittonne, mies&nainen , (kumpikohan teistä muuten kommenttinne kirjoitti?) jos se  jo nyt järkkyy. ...Tuliko tämä nyt ´teille´ (tai nyt siis ,niin kuin  todennäköisemmin, ihan vain sinulle itsellesi siellä) aivan uutena asiana ja järkytyksenä. Katsohan  nyt tarkemmin miten kauan tätä keskustelua aiheesta on  jo täälläkin käyty. Tiedoksi teille: (...tai vaikka  nyt sitten vain sinulle yksinäsi)  tämä keskustelu on n. kolmen vuorokauden kuluttua tästä hetkestä ...mitä todennäköisimmin enää teidän omanne.Sen jälkeen kenelläkään tasa-arvoisen avioliiton kannattajalla ei nimittäin  oikeastaan ole enää mitään pointtia roikkua turhaan  täällä teidän kanssanne  asiasta väittelemässä. Aloite luovutetaan  näet silloin(13.12.2013) eduskunnan puhemiehelle ja se menee käsittelyyn  ja jäämme odottamaan  sen tuloksia. Hautautua se ei nyt voi, sillä niin paljon siinä on nimiä. Koska avioliitto samansukupuolisten kesken on  jo, suurin piirtein kaikissa länsi-Euroopan maissa sallittu, niin se  ei todellakaan antaisi ulospäin mitään kovin poliittisesti edullista kuvaa, jos demokratia ei täällä  nyt ,tässä asiassa,  toimisikaan . Suomi saisi hyvin epäedullisen maineen nopeasti. (Siihen ei nyt ole varaa ,kun ne  PISA-tuloksetkin ovat heikentyneet, korruptioskandaali poliisijohdossa tullut ilmi yms. ´pientä´)Ne kaivettaisiin silloin ylös kaikki uutisoinnissa. Kuvitelkaa otsikkoja " ...the same sex marriage  turned down for the second time  in Finland by  the votes of  strong religious and conservative opposition . Finland  now remains the only Nordic country where the same-sex couples are still considered...." Siis miltä kuulostaisi? Kiillottaisiko paljon  sitä kuuluisaa Suomi-kuvaa? Vai tehtäisiinkö "profeetta"  J.Pihosta ´meppi´.Silläköhän muuten kaikki asiat täällä  korjautuisivat? (...teidän mieleisiksinne)

Vastaukset


Vieras

#25772 Re: Niin sanottu tasa-arvoinen avioliitto

2013-12-09 18:25:31

#25769: res.matr. - Tasa-arvoinen avioliitto !

Res.matr. kirjoitti tuosta kansalaisaloitteesta laiksi niin sanotusta tasa-arvoisesta avioliitosta. Tuon kansalaisaloitteen kannattajilla on siinä mielessä toivoton tilanne, että eivät he 'pysty kykenemään' mitenkään täysin tasa-arvoiseen tilanteeseen, ei mikään tasa-arvo riitä, siinä heillä on loputon ja toivoton suo. Oikeastaan mielestäni koko kansalaisaloite on selvä hyökkäys kristinuskoa vastaan.

Länsi-Eurooppa on maailman sairas lapsi.


Vieras

#25778 Re: Tasa-arvoinen avioliitto !

2013-12-09 21:17:07

#25769: res.matr. - Tasa-arvoinen avioliitto !

Eipäs olla naiveja-ei ainakaan julkisesti sellaisia-eihän.

Saattaisi nimittäin olla ihan hyvä asia, että homot ja lesbot saataisiin aina vain enempi tunnistettua Impivaarassa ja maailmalla.

Tiedät varsin hyvin miksi-poliittisesti ja demokraattisesti.

Tämähän adressi on jo taputeltu. Sekin on antanut kyllin osviittoja. Ei kun piste.

Hekumoidaan reaalimaailmasta tulevaisuudessa-nam!