Perussuomalaiset ei ole "The Finns"

Kommentoitu viesti


Vieras

#574

21.12.2013 17:37

Persufobiat lisääntyy vaalien edellä tietämättömillä. The Finns voittaa ja sitten laitetaan äärioikeistolaiset kokoomuspellet kyykkyyn. PerusSuomalaiset laittaa pienyrittäjien ja tavallisten duunareitten asiat etusijalle.

Vastaukset


Vieras

#575 Re:

2013-12-21 18:43:22

#574: -

Ei mikään persufobia, vaan todellinen huoli koko suomen kansan kohtalosta, mikäli persut pääsisivät valtaan. Kuinka persut voisivat toimia koko suomen kansan hyväksi ja parhaaksi, kun Timo Soini ja hänen lähipiirinsä tyhjentävät oman puolueensakin rahat jäsenmaksuja myöten. Mikä olisi Suomen kohtalo?

LAINAUS:

Ei mikään toinen puolue siirrä noin törkeästi puolueen rahoja vain muutaman hengen hallitsemalle puolueesta täysin riippumattomalle säätiölle. Varsinkin kun ottaa huomioon miten Persut Timo Soini etunenässä ovat haukkuneet kaikki muun muassa  säätiöjärjestelyt.

Persuilla ei ole aiemmin ollut rahoja vaalirahasumplailuun. Nyt kun on niin heti alkaa tapahtua. Tekopyhyys häikäisee

HUOLESTUNUT SUOMALAINEN
Vieras

#576 Re:

2013-12-21 18:53:05

#574: -

LEVITTÄKÄÄ TÄTÄ TIETOA KAIKKIIN MAHDOLLISIIN PAIKKOIHIN JA KAIKKIEN TIEDOKSI.

Puoluehallituskaan ei ollut tietoinen järjestelystä. Näin demokraattisesti toimii koko kansan mies Timo Soini.

Voimmeko muka luottaa häneen?

 

#546:  - Niin, kannattaisi ensimmäiseksi opetella lukemaan ja ymmärtämään lukemansa. Missään ei sanota, eikä edes vihjata, että kyseinen säätiö olisi Soinin tai kenenkään muunkaan henkilökohtainen säätiö, eikä se sitä olekkaan, vaan puolueen säätiö,

 

Todella kannattaisi sinun opetella lukemaan ja tutustua sen jälkeen säätiölakiin, säätiörekisteriin, säädekirjaan sekä pöytäkirjoihin ja muihin asiapapereihin.

Säätiö on itsenäinen oikeushenkilö, jonka valtaa käyttää vain ja ainoastaan säätiön hallitus.

Perussuomalaiset rp:lla ei ole minkäänlaista sananvaltaa säätiön suhteen. Valtaa säätiössä käyttää Timo Soini ja Raimo Vistbcka

Kirjoittelet noita Persujen valheellisia kestoselityksiä. Ei mene perille.

FAKTAA:

Perussuomalaisten puoluetoimiston omistaa siis Perussuomalaisten tukisäätiö. Kuten tiedämme, säätiö on Suomen lain mukaan oikeushenkilö, joka muodostuu tiettyyn tarkoitukseen käytettäväksi erotetusta omaisuudesta. Säätiössä valtaa käyttää säätiön hallitus.

Perussuomalaisten tukisäätiön hallituksen puheenjohtaja on Raimo Vistbacka. Varapuheenjohtajina toimivat puolueen puheenjohtaja Timo Soini sekä puolueveteraani Matti Vattulainen. Säätiön kaksi varsinaista jäsentä ovat Mikko Vainio, entinen SMP:n kansanedustaja Lahdesta ja lakimies Timo Relander.

Matti Vattulainen täyttää kohta 80 vuotta. Mikko Vainio täyttää kohta 90 vuotta. Ketään loukkaamatta voidaan varmaan sanoa, että todellista valtaa säätiössä käyttävät Timo Soini ja Raimo Vistbacka. 15 vuoden kuluttua SMP-veteraanit saattavat olla jo edesmenneitä, mutta Soini ja Vistbacka voivat jatkaa säätiön hallituksessa lakimiehen kanssa valitsematta yhtään uutta jäsentä poistuneiden tilalle, koska säätiön sääntöjen mukaan kolme hallituksen jäsentä riittää.

Timo Soini ja Raimo Vistbacka ovat siis junailleet liiketoimen, jolla 2,7 miljoonaa euroa veronmaksajien selkänahasta nyhdettyjä puoluetukirahoja siirretään heidän kontrolloimalleen säätiölle. Menettelyssä ei ole mitään laitonta, mutta se muistuttaa ikävällä tavalla niitä hyvävelikähmintöjä, joista on tullut maan tapa varsinkin vanhoissa puolueissa ja joita perussuomalaiset ovat sanoneet vastustavansa.