Tampereen Hatanpään lukion lakkauttamista vastaan

Kommentoitu viesti

HaLu helvettiin

#55 Re: Lakkauttakaa

23.01.2014 21:17

#8: Lakkautus - Lakkauttakaa

Täsmälleen samaa mieltä olen. Addressikin on kirjoitettu päin helvettiä olisko kannattanut tuhlata edes vähän aikaa koko addressin suunnitteluun? Itelle tuli tippa linssii kun kyseisestä asiasta kuulin (sarkasmia näin tyhmille HaLulaisille). Olis vaan hauska näky jos kyseinen lukio lopetettais ja kaikki te ahdistuneet HaLulaiset voisitte ehkä jopa saada kunnon sosiaali suhteita sekä edes jotain toivo tulevaisuudelle. Kaikki te HaLulaiset voisitte rupea ajattelemaan realistisesti ja tajuaisitte, että ei teiän kitaran soitosta ole mitään apua yhteiskunnalle muutenkin koko koulu täynnä pelkkiä nistejä.

Vastaukset

Ihminen, joka toivoo HaLun pelasstumista!!

#59 Re: Re: Lakkauttakaa

2014-01-23 22:17:51

#55: HaLu helvettiin - Re: Lakkauttakaa

Ei se sitä tarkoita, että jos on jokin erikoislinja olkoon se musiikki, liikunta, ilmasutaito tai kuvaamataito, että kaikki ryhtyisivät tähän ammattiin. Suurin osa henkilöistä, jotka ovat erikoislinjoilla ovat siellä sen takia, että he ovat kiinnostuneita siitä ja samalla se tuo iloa lukio-opiskelun ohelle. Tuolla logiikalla se tarkoittaisi, että HaLun lisäksi myös Samke, TYKki, KaLu ja TamLu pitäis lopettaa?? Onko se niin väärin, jos ihmiset haluavat ottaa lisäkursseja aineista, joista he pitävät? Monilla perheillä ei ole edes varaa maksaa harrastuksia. Onko väärin, jos nuori, joka haluaa soittaa, mennä kouluun/lukioon, jossa sellaista on tarjolla? Aina puhutaan siitä kuinka lukioissa on huono yhteishenki johtuen luokkatomasta lukiojärjestelmästä ja siellä on myös kiusaamista, mutta kun olisi muutama hyvä lukio, niin lakkautetaan ne eikös niin? Jos HaLussa kerran on hyvä yhteishenki ja nuoret tuntevat olonsa siellä hyväksi niin, miksi mennä tuhoamaan se?

Tyhmä HaLulainen

#71 Re: Re: Lakkauttakaa

2014-01-24 09:26:04

#55: HaLu helvettiin - Re: Lakkauttakaa

Itelle taas tuli tippa linssii kun luin sun tekstii. Ei oo sosiaali suhteet näköjään sun ahdistusta vähentäneet. Tuu HaLuun harrastaan kitaran soittoo!


Vieras

#81 Re: Re: Lakkauttakaa

2014-01-24 14:37:26

#55: HaLu helvettiin - Re: Lakkauttakaa

 

Kommenttisi painoarvo on suunnilleen nolla, kun et itse osaa näemmä yhtään sen paremmin kirjoittaa. Ehkä juuri HaLussa olisit saanut parempaa tukiopetusta äidinkielessä.