Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Vastaukset


Vieras

#27623 Re:

2014-01-29 09:16:11

#27617: -

 

Hyvä tuollainen koulutus,  mutta itse epäilen suuresti kuinka yhdistetään kaksi usein täysin vastakkaisilla voimilla työskentelevää maailmaa: hengeltään jumalaton  (siis tarkoittaa nimenomaan ILMAN Jumalaa )  oleva, vain ihmisen noteeraava,  vain ihmiseen turvaava henkinen maailma,  kuin psykologia pohjimmiltaan on,  hengelliseen todellisuuteen. Mahdollisuus ainakin mennä helposti toiseen laitaan,  on sisäänrakennettu tähän yritykseen,  mutta toivotaan ja rukoillakkin pitäisi tietysti,  että pysyy tasapainossa.
Olen vaan ollut havaitsevanani  (onpa muuten vaikea sana)  että toiseen laitaan mennään äkkiä.  Sitä on Suomessakin
koettu tapahtuneen.  Tämä on erittäin vaikeasti toteutettava alue.

Tämä ei tarkoita sitä,  ettei Luojalle ole tunnettua se,  mikä on ihmisen sielussa.  Vaan samoin kuin aikoinaan kirkon diakoniatyö lähti sielunhoidon alueella aivan ulos kr.uskosta toteuttamaan tämän maailman ajan voimia ja henkäyksiä kristillisellä päällekirjoituksella,  samoin voi käydä osittain  näissä yrityksissä.

Kolmiyhteisellä Jumalallahan on mahtavat potentiaalit parantaa ihmistä syvältä,  syvemmältä kuin mikään toinen instanssi voi kuvitellakkaan.  Tätä hiljaista,  itsestään melua pitämätöntä tekijää toivottavasti osataan ottaa  todella mukaan näihin
juttuihin.  Kaikkeen,   ei ainoastaan noihin interventioihin.