Tom of Finland -postimerkit nuoltaviksi!

Kommentoitu viesti

tellervo n

#38 31 16.04.2014 23:01 TIEDOKSI KAIKILLE HIHHULEILLE ETTÄ KYLLÄ HOMOUS ON SAIRAUS!!!!! SE ON VAMMA!!!!

18.04.2014 20:02

SORRY KAVERI,R 31!
HOMOUS EI OLE SAIRAUS, VAAN SE ON TIETEELLISESTI TUTKITTU JA TODISTETTU ETTÄ SE ON ITSE VALITTU SEXUAALLINEN POIKKEAMA NORMISTA, SAMALLA LAILLA KUIN ERÄISTÄ IHMISISTÄ TULEE VARKAITA, VALEHTILIJOITYA, MURHAAJIA SUN MUITA POIKKEAVIA TAPAUKSIA!
NEKÄÄN EIVÄT OLE SYNNYNNÄISIÄ, NIINKUIN EI OLE HOMOUS, EIKÄ LESPOUSKAAN!
jOKAINEN SAA MINUN MIELESTÄSI HARJOITTAA OMASSA MAKUUHUONEESSAAN HOMOUTTA, LESPOUTTA JA OLLA HETERO TAI SELIPATISTI.
KAIKKI ON AIKUISTEN IHMISTEN VAPAASSA VALINNASSA, HE ITSE SEURAKSISTAAN VASTAAVAT. MUTTA SITÄ EI TARVITSE PAKKOSYÖTTÄÄ YHTEISKUNNASSA, TEHDÄ SIITÄ JOTAKIN OPPIA, ETTÄ KOKO KANSAN PITÄISI KUMARTAA JA OLLA SAMAA MIELTÄ HOMOISTA SUN MUISTA.
KUINKA MONI SUOMEN KANSASTA ESIMERKSI ON MEISTÄ KRISTITYISTÄ SAMAA MIELTÄ, JA MYÖSKIN USKOSTAMME JA JEESUKSESTA?
EI KAIKKI, VAAN NE JOTKA HYVÄKSYVÄT KRISTINUSKON, OVAT SAMAA MIELTÄ KANSSAMME. samoin myöskin ketkä vapaasta tahdostaan, ilman pakkosyöttöä tai aivopesua hyväksyvät homouden ja lespouden, he saavat tietenkin pitää oman kantansa ja harjoittaa sitä niinkauan kuin mielen- ja ruumiin terveys sen sallii!
Niinkuin mekin kristityt saamme vapaasti harjoittaa uskoamme lÄNSI-MAISSA, vielä ilman vainoja.
Se on juuri demokratiaa, mistä tänä päivänä puhutaan vähän liiankin paljon! Mutta valitettavasti tässäkin on menty ojasta allikkoon, jos olet jonkun ihmisen tai puolueen kanssa samaa mieltä jostakin asiasta niin olet demokraattinen, suvaitsevainen.
Mutta jos olet eri mieltä ja ilmaiset oman eriävän mielipiteesi, niin etpäs enää olekaan kaveri, etkä eläkään demokraattisesti, vaan olet joko homofopi tai jokin muu fopi!
Suuret kiitokset ja kunnian osoitukseni Venäjän presidentille, Putinille, kun hän uskalsi näyttää tietä, ettei lapsille saa olla opettamassa homoutta eikä lespoutta!
Lasten aivot eivät ole kypsiä ottamaan vastaan syntiä, he eivät ymmärrä sitä mikä on oikein, vaan vastuu on vanhemmilla ja yhteyskunnalla, mitä lapsille opetetaan ja mistä heidän omatuntonsa ja luonteensa ei tule kärsimään, eikä kasvamaan kieroon!
Sinua toisin ajattelevaa siunaten

Vastaukset

ViiksiVille

#42 Re: 31 16.04.2014 23:01 TIEDOKSI KAIKILLE HIHHULEILLE ETTÄ KYLLÄ HOMOUS ON SAIRAUS!!!!! SE ON VAMMA!

2014-04-19 06:31:23

#38: tellervo n - 31 16.04.2014 23:01 TIEDOKSI KAIKILLE HIHHULEILLE ETTÄ KYLLÄ HOMOUS ON SAIRAUS!!!!! SE ON VAMMA!!!!

Olipas pitkä viesti ja ahdistuneelta kuulostit, miehekkäät isot Tomppa-halit sinne. Kyllä se siitä.