Loikalan kartano pitää sulkea!!!

Kommentoitu viesti

Matti Ahonen
Kausala

#1 Ei missään tapauksessa pidä sulkea.

30.09.2008 01:23

Aikaisemmat kokemukseni, silloin oli vielä Esa Siekkinen vastuullinen henkilö Loikalan kartanon perhekodissa ja se oli eräs ainoista paikoista jotka ottivat vastaan näitä monta paikkaa kiertäneitä "asenne ja tunnevammaisia" nuoria. Nythän vastuuhenkilö on Heidi, ja edelleen siellä tehdään erinomaista työtä.
Kyllä ohjelmissa tehdään "kaikenlaista asennekasvatusta" mutta yhteiskunta alkaa olla niin perseestä tämän "markkinatalouden" kanssa, että kaikenmaailman musiikkitaloihin on rahaa, ja markkinataloudessa elävien firmojen tukemiseen on rahaa. Mutta silloin kun meni hyvin, niin firmojen ja osaketulojen verotusta helpotettiin että osakeenomistajat ja muut LUIKURIT, jotka nyt vaativat tukia saivat MASSIIVISIA VOITTOJA ja elivät "markkinataloudessa", MIKSI HE NYT EIVÄT ELÄ MARKKINATALOUDESSA ? ?
Lisää RAHAA koulu terveydenhuoltoon ja muuhunkin sosiaalirintaman menoihin.

Vastaukset


Anonyymi

#49 jooo

2011-04-02 00:40:11

#1: Matti Ahonen - Ei missään tapauksessa pidä sulkea.

kyllä pitää monta mun kaveria on pahoin pidelty siellä kuten iinaa ja jerry virtasta ja toni koivulaa

 


Vieras

#62 Re: Ei missään tapauksessa pidä sulkea.

2011-11-29 19:29:26

#1: Matti Ahonen - Ei missään tapauksessa pidä sulkea.

Voitaisko vaihtaa sen nimeä kun pitää selitellä aina kun siellä tapahtuu jotain.

Jukka Loikala

Mirjami

#75 Re: Ei missään tapauksessa pidä sulkea.

2012-11-07 22:16:12

#1: Matti Ahonen - Ei missään tapauksessa pidä sulkea.

Kyllä pitäisi sulkea koska ei saa kohdella huonosti nuoria. Vapaudenriisto tappaa itseisarvon. Nuori tarvitsee rakkautta, syliä ja rajoja... Vapauden riisto on törkeä.. Jokaisella on oikeus hyvään elämään ja hyvään hoitoon.  Sanotaan aina että lapsella on oikeus ehjään kasvatukseen .... mutta Loikalan kartano kohtelee huonosti ja tappaa nuorten itseisarvon ja mielenterveyden, erottaa vanhemmat, nöyryttää jne......

Kotkalainen

#101 Re: Ei missään tapauksessa pidä Sulkea.Pitää SULKEA

2019-11-13 12:05:48

#1: Matti Ahonen - Ei missään tapauksessa pidä sulkea. 

Todellakin ois pitäny sulkea jo kauan sitten!!!! Minua pidettiin lukkojen takana ekat 2kk. Tai pääsin ulos mutta ainoastaan töihin ja rankkoihin sellasiin. Olin noin 2,5 vuotta siellä,töitä oli pakko tehdä muuten mikään asia ei toiminut. Herra Esa Siekkinen kävi kännissä meitä "opettamassa" mitä käy jos ei tottele kun Siekkinen määrää.