ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

Kommentoitu viesti

Maa on saanut leponsa!

#221 Re: Re: Kadosh Adonai

08.08.2011 23:20

#220: Seitsenkertaisesti! - Re: Kadosh Adonai 

 26:43 Mutta ensin tulkoon maa tyhjäksi heistä ja saakoon hyvityksen sapateistansa olemalla autiona, niin kauan kuin he ovat poissa; ja he sovittakoot syntivelkansa sentähden, juuri sentähden, että he hylkäsivät minun säädökseni ja että heidän sielunsa vieroi minun käskyjäni.
26:44 Mutta sittenkään, vaikka he ovat vihollistensa maassa, en minä heitä hylkää enkä viero heitä niin, että lopettaisin heidät ja rikkoisin liittoni heidän kanssansa; sillä minä olen Herra, heidän Jumalansa.
26:45 Ja minä muistan heidän hyväksensä liiton heidän isiensä kanssa, jotka minä vein pois Egyptin maasta kansojen silmien edessä, ollakseni heidän Jumalansa. Minä olen Herra."
26:46 Nämä ovat ne käskyt, säädökset ja lait, jotka Herra asetti itsensä ja israelilaisten välille Siinain vuorella, Mooseksen kautta. 

Vastaukset

Katso Israel, sinun Kuninkaasi tulee!!!

#223 Re: Re: Re: Kadosh Adonai

2011-08-08 23:45:31

#221: Maa on saanut leponsa! - Re: Re: Kadosh Adonai

Tästä löytyy varmasti osasyy Israelin kärsimyksille, mutta suurin syy on se, etteivät ole ottaneet kansakuntana Jeshuaa (Jeesusta) Mestarikseen, mutta onneksi tulevat sen vielä tekemään - Ihan koko Israel tulee notkistamaan polvensa Israelin ja koko maailman Kuninkaan Jeshuan, Jumalan Pojan (Jeesuksen) edessä ja se hetki ei näytä Raamatun profetioiden ja viime aikaisten hämmästyttävien tapahtumien valossa olevan kovinkaan kaukana!!!