Auroran päivystys säilytettävä!

Kommentoitu viesti

Vertaistukea pommintekopalstoilta?

#2 Harhainen päätös

01.06.2014 19:50

Jos jonkun mielenterveyspotilaan henki on tai on koskaan ollut sinulle kallis, allekirjoitat tämän addressin. Mulla on kymmenen vuoden kokemus jos jonkinlaisesta "kriisiavusta", ja Aurora on AINOA paikka, jossa mut on aina saman tien otettu sisään, jossa mun hätä on otettu aina tosissan ja jossa olen aina saanut apua. Voisin arvioida, että mun henki on pelastettu Aurorassa useammin kuin kerran.
Ja vaikkei näin olisi; vaikka mun ja kaikkien mielenterveyspotilaiden henkiinjäänti olisi sulle yhdentekevää; niin muista, että SÄ tai sun läheisesi voi joskus joutua tapaturman tms. takia Haartmanin tai Marian sairaalan päivystykseen, jossa vastedes teitä on vastassa mm. vaikeasti harhaisia ihmisiä, joiden päiden sisäiset äänet kehottavat heitä tappamaan kaikki.

Toivon, että mahdollisimman monta allekirjoitusta keräämällä saamme edes jonkun sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsenen ymmärtämään, että päätös lakkauttaa Auroran sairaalan psykiatrinen päivystys on hengenvaarallinen ei vain mielenterveyspotilaille vaan KAIKILLE Haartmanin ja Marian sairaalan päivystyksen potilaille ja henkilökunnalle. Allekirjoita ja jaa. Kiitos.

Vastaukset


Vieras

#3 Re: Harhainen päätös

2014-06-01 20:22:30

#2: Vertaistukea pommintekopalstoilta? - Harhainen päätös

Kiitos sinulle kommentistasi. Yritetään saada tästä aikaan kansalaiskeräys, jotta saamme yhteistä voimaa asian tuomiseksi kaikkien helsinkiläisten tietoon ja päätöksen kumotuksi yhteisvoimalla.

liisa

#134 Re: Harhainen päätös

2014-06-03 13:36:37

#2: Vertaistukea pommintekopalstoilta? - Harhainen päätös

käy allekirjoittamassa kuntalaisaloite, jos olet helsinkiläinen

Auroran psykiatrisen puolesta.

#262 Re: Harhainen päätös

2014-08-12 13:11:02

#2: Vertaistukea pommintekopalstoilta? - Harhainen päätös 

 Allekirjoitettu on!  Mitä kusta siellä Helsingin terveyslautakunnan jäsenien päässä oikein liikkuu vai liikkuuko edes sitä kun se parhain ja uusin sairaala ja apu avuntarvitsijoilta ollaan jo lopettamassa?

Nyt järkeä sinne päähän tai kokeilemaan mitä on olla huonossa jamassa ja tarvita apua , ei siinä mitkään somaattiset hoitokäytännöt silloin auta kun ammattiauttajaa ja hoitoa tarvii saada ja nopeasti!!!!

Perhana tätä Suomea kun kaikki hyvä halutaan lopettaa ja sitten niillä rahoilla rakennetaan jotain turhaa jenkkimuseota Gagganheimia jota kukaan ei tarvi yhtään mihinkään!

 

 
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Pitäisikö rikkaita verottaa nykyistä enemmän?