ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

Kommentoitu viesti

TeroK

#284 Juutalaiset eivät ole sen pyhempiä kuin muutkaan.

13.08.2011 23:04

Kaikilla uskonnoilla on omat pyhät kirjoituksensa.Uskonnon vuoksi ihmiset ovat jaksaneet sotia vuosituhannesta toiseen.Suvaitsevaisuus on kuitenkin käsittääkseni itä kristinuskon vapahtaja Jeesus Kristus opetti.Toisaalta hän itse sanoo ,että hän on tuonut miekan.

Ahdasmieliset ihmiset jaksavat haukkua toisia vääräuskoisiksi ja tuomitsevat heidät helvettiin koska heillä on eri käsitys siitä mikä on hyvää ja Jumalan silmissä oikeamielistä toimintaa.

He uskovat ,että heillä on kyky ymmärtää profetiat täysimittaisuudessaa.Olevansa varmoja siitä ,että juuri he tekevät taivaallisen Isän tahdon.tämä tapahtuu useimmiten siten että he heittävät ensimmäisen kiven.

Kaikien uskontojen harjoittajilla on oikeus lukea omia pyhiä kirjoituksiaan saadakseen helpotusta elämän palapelin kokoamiseen.On aika lapsellista toimintaa tuomita toisen ihmisen pyhä kirja koska juuri sinulla on hallussa se parempi kirja, vaikka et ole koskaan varmaan edes lukenut koraania ja kyllä ,olen lukenut raamatun vaikka en sitä ulkoa osaakaan.

olen lukenut koraania ja en osaa sitäkään ulkoa mutta profeetan parran kautta, Allah on suuri.Tämä ei tarkoita sitä ettei jahve tai jehova(miten nyt hepreaa haluaakaan tulkita,en osaa sitä)olisi myös yksi luojan nimistä.

Väite kaikkien juutalaisten(tai ainakin valtaosan)kääntyminen jeesuksen seuraajaksi on aika epätodennäköinen.

olkaa minun puolestani mitä mieltä haluatte israelin asemasta luojan silmäteränä.ei se minua liikuta.tämä adressi on vain siionistien kiihkoilua.

islamin vertaaminen natsismiin on aika absurdia.mitä tulee sharia-lakiin en ole islamilainen mutta silmä silmästä ja hammas hampaasta on mielestäni myös aika hauska jos pitää antaa anteeksi ja kääntää mielellään vielä toinen poski.

juutalaisten johto syyllistyy palestiinalaisten kansanmurhaan se on fakta.viattomat lapset kirjoittavat heprealaisia kirouksia pommien kylkeen, se on toinen fakta.en tarkoita että kaikki juutalaiset olisivat pahoja.

hedelmistään puu tunnetaan osaan siteerata raamattua jonkin verran.ei se ole ainoa ohjenuora elämässäni.olen aikoinaan käynyt eri kristyttyjen lahkojen kokoontumisessa ja sain tarpeekseni hysteriasta.tuikitavallisia syntisiä ihmisiä -ei sen enempää.

jos nyt kerran puhutaan mitä raamatussa lukee ja miten sen voi tulkita niin perustele minulle miksi raamutussa sallitaan:

-orjuus,
-prostituutio(kukas se olikaan joka kävi temppeliporton luona ja jätti hänelle sauvansa pantiksi ,taisi olla joku profeetta)
-naisen kivittäminen jos hän kävelee ulkona kuukautistensa aikana...( hävittäkää paha keskuudestanne)

kirja on täynnä epäjohdonmukaisuuksia mutta on siellä helmiäkin, en minä sitä kiellä.

kun raamattu kanonisoitiin niin sieltä jäi puuttumaan mm. evankeliumi marian mukaan.jos buddhalaiseen sielunkiertokulkuun on uskominen niin sielu vaeltaa.jos näin ei ole niin miksi sitten jeesukselta kysytään oletko sinä profeetta elia?

lopuksi jos aatamin ja eevan lapset menivät naimisiin vieraiden heimojen lasten kanssa niin mistä nämä vieraat heimot tulivat?ovatko he kenties jonkun muun jumalan luomia...mutta eihän muita jumalia ole kuin israelin jumala.

onko siis niin että kaikki muut rodut ovat epäjumalien luomia?

Pyhää henkeä en pilkkaa mutta kyllä minäkin osaan köyhän miehen kielillä puhumista.oeråojgåoije
ei teidän pyhä henkenne mitään yliluonnollista ole se on vain siansaksaa ei muuta.

ilmeisesti se että on juutalainen oikeuttaa tekemään nykypäivänä mitä vain.ja jos sanoo että juutalaiset voivat käyttäytyä kuin idiootit niin on heti antisemitisti.

suuria syitä miksi tämä maailma on kusessa on:kiihkokristityt ,ja niitähän riittää.

rauhaa

Vastaukset

Am Israel Chai

#285 Re: Juutalaiset eivät ole sen pyhempiä kuin muutkaan.

2011-08-14 00:19:09

#284: TeroK - Juutalaiset eivät ole sen pyhempiä kuin muutkaan.

Sinulla on oikeus sanoa mielipiteesi, mutta muista, että joudut tekemään tiliä Jumalalle jokaisesta sanastasi, kuten me kaikki.

Israelin Jumala ei anna kenenkään pilkata itseään rankaisematta, puhumattakaan hänen Sanastaan ja kansastaan.

Jumala on Rakkaus

#286 Re: Juutalaiset eivät ole sen pyhempiä kuin muutkaan.

2011-08-14 10:59:27

#284: TeroK - Juutalaiset eivät ole sen pyhempiä kuin muutkaan.

 

Juutalaiset eivät ole lihansa puolesta sen pyhempiä kuin muutkaan, mutta kuitenkin heillä on erityisasema Jumalalta, sillä Aabraham, Iisak ja Jaakob ovat heistä lähtöisin sekä koko maailman Vapahtaja, Jeesus Kristus on heistä lähtöisin, samoin Raamattu, Jumalan ihmeellinen Sana.

Eivät ihmiset tuomitse ketään kadotukseen, eivätkä voikaan, vaan Jumalan Sana eli Raamattu sen tekee.

Ja se Sana on Jeesus Kristus ja Hän on tuleva tuomitsemaan koko maailman, sillä Isä Jumala on antanut Pojalleen kaiken tuomiovallan -  Kuningas Jeesus tulee tuomitsemaan koko maailman oikeudenmukaisesti tämän maailmanajan lopun jälkeen, joka on hyvin pian.

Joh 1: 1 - 14

1.  Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala.

2.  Hän oli alussa Jumalan tykönä.

3.  Kaikki on saanut syntynsä hänen kauttaan, ja ilman häntä ei ole syntynyt mitään, mikä syntynyt on.

4.  Hänessä oli elämä, ja elämä oli ihmisten valkeus.

5.  Ja valkeus loistaa pimeydessä, ja pimeys ei sitä käsittänyt.

6.  Oli mies, Jumalan lähettämä; hänen nimensä oli Johannes.

7.  Hän tuli todistamaan, todistaaksensa valkeudesta, että kaikki uskoisivat hänen kauttansa.

8.  Ei hän ollut se valkeus, mutta hän tuli valkeudessta todistamaan.

9.  Totinen valkeus, joka valistaa jokaisen ihmisen, oli tulossa maailmaan.

10. Maailmassa hän oli, ja maailma on hänen kauttaan saanut syntynsä, ja maailma ei häntä tuntenut.

11. Hän tuli omiensa tykö, ja hänen omansa eivät ottaneet häntä vastaan.

12. Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille jotka uskovat hänen nimeensä,

13. jotka eivät ole syntyneet verestä eikä lihan tahdosta eikä miehen tahdosta, vaan Jumalasta.

14. Ja Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme, ja me katselimme hänen kirkkauttansa, senkaltaista kirkkautta, kuin ainokaisella Pojalla on Isältä; ja hän oli täynnä armoa ja totuutta.

Vielä on armon aika vähän - mahdollisuus tehdä parannus ja vastaanottaa Vapahtaja, Messias Jeesus elämäänsä.

Joh 3:16 sanoo: Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.