Perussuomalaiset ei ole "The Finns"

Kommentoitu viesti

Lopen kyllästynyt

#7 Adressi on hyvä ja perustelut kivikovat

22.08.2011 16:32

On puhdasta toiveajattelua ja haihattelua että Perussuomalaiset saisivat Suomen "takaisin raiteille". Globaali talous on kuin Vanhan Testamentin Jumala, arvaamaton narsisti, joka tuhoaa kaikki jotka eivät kumarra Häntä.

Suomen osa seuraavan vuosikymmenen aikana on kurjistuminen ja ankaran komentotalouden paluu. ostovoima ja sitä kautta elintaso romahtavat. Pienen eliitin elintaso sen sijaan kasvaa suhteettomasti, mutta on kansataloudelle merkityksetöntä.

Globaalissa taloudessa on yksiselitteisesti vain pyrittävä tuottamaan halvemmalla kuin muut. Suomessa ei yksinkertaisesti enää ole sellaista osaamista joka olisi kilpailukykyistä.

Irtoaminen EU:sta ja rahaliitosta ei ole ratkaisu yhtään mihinkään, sillä suomalainen ei kykene tuottamaan yhtä halvalla kuin aasialainen oli suomi sitten unionissa tai ei.

Tätä yksinkertaista seikkaa ei PS:n kannattajat tajua, mutta hei, maahanmuuttohan se on se ongelma tässä.

Adressiin vielä palatakseni sanon vaan että vaikka PS olisi maan suurin puolue kannatukseltaan niin se ei oikeuta öykkäröintiin, mutta on selvästi liikaa odotettu että he itse tajuaisivat yhtään mitään.

Vastaukset

Make muumuu

#95 Re: Adressi on hyvä ja perustelut kivikovat

2011-08-22 22:24:21

#7: Lopen kyllästynyt - Adressi on hyvä ja perustelut kivikovat 

 Kyllä olisi ollut huomattavasti suoraselkäisempää suoraan ilmoittaa, että Suomi ei ole tukemassa Kreikkalainoja. Näinhän on myös talousihmiset sanoneet. Ennenkin EU:ssa on muutamat maat saaneet erivapauden äänestyksissä. Suomi on kuitenkin niin pieni maa ja tekijä, jotta olisivat varmasti jonkun sopimuksen saaneet aikaan. Mutta Perussuomalaisia säikähti koko Eurooppa, että saavat tukisopimuksen kaadettua. Onko tämä nykyinen tilanne parempi? EI, nyt Suomi on tosiaan kusessa, kiitos uusi ja lyhyt ikäinen hallitus.

Tomi

#257 Re: Adressi on hyvä ja perustelut kivikovat

2011-08-23 20:44:31

#7: Lopen kyllästynyt - Adressi on hyvä ja perustelut kivikovat

Öykkäröintiä ja vihapuhetta harrastavat myös perussuomalaisten vastustajat. He ovat siinä jopa enemmän äänessä.

Asiallista kritiikkiä saa toki esittää, mutta ette voi moittia perussuomalaisia vihapuheesta, jos samaan aikaan itse harjoitatte sitä ko. puoluetta kohtaan.

Sama koskee myös esim. monien Perussuomalaisten poliitikkojen saamia tappouhkauksia kohtaan (Soini, Halla-aho, Immonen, Hakkarainen ainakin) ovat saaneet tappouhkauksia.

Olis kiva tietää

#430 Re: Adressi on hyvä ja perustelut kivikovat

2011-08-30 20:13:51

#7: Lopen kyllästynyt - Adressi on hyvä ja perustelut kivikovat

"Irtoaminen EU:sta ja rahaliitosta ei ole ratkaisu yhtään mihinkään, sillä suomalainen ei kykene tuottamaan yhtä halvalla kuin aasialainen oli suomi sitten unionissa tai ei."

Mikä mielestäsi on ratkaisu, jolla tämä ongelma ratkaistaan? Turha ryhtyä moiseen populismiin, jos ei ole esittää minkäänlaisia vaihtoehtoja toimia!

Mara

#486 Re: Adressi on hyvä ja perustelut kivikovat

2012-02-19 10:45:34

#7: Lopen kyllästynyt - Adressi on hyvä ja perustelut kivikovat

Vanhojen puolueiden neukkufasistit huutaa kun loppu on lähellä . Perussuomalaisten äänimäärä oli yli puolimiljoonaa. Tällaisella adressilla pyyhitään takapuolta.