Perussuomalaiset ei ole "The Finns"

Kommentoitu viesti

Emme vaikene enää!

#162 Soinin häikäilemättömyydellä ei rajoja?

23.08.2011 11:54

Soinistien natsihenkinen siedätyshoito Suomen kansaa kohtaan muuttuu päivä päivältä yhä röyhkeämmäksi ja julkeammaksi. Soinistit ilmeisesti kuvittelevat, että he voivat marssia SS rautasaappailaan pienin askelin jatkuvasti eteenpäin ilman, että kukaan huomaa mitään tai ei ainakaan uskalla puuttua asiaan. Emme vaikene enää. Sotiemme Veteraanit Ja Kotirintamanaiset eivät uhranneet aikanaan henkeään Suomen puolesta siksi, että joku Soinin epämääräinen poliittisten loikkareiden sakki, voi pelkästä häikäilemättömästä kieroilunhalusta ryöstää Suomi-neidon nimen ja käyttää sitä poliittisena kynnysmattonaan maailman äärioikeistopiirien markkinoilla. Soinistit rypekööt natsistisessa viharopakossaan mielensä mukaan. Täysin ulkopuolisia on kuitenkin turha koittaa sinne niskasta vääntämällä käskyttää ja pakottaa. Meillä enemmistön edustajillakin on oikeuksia, eikä niitä voi millään Soinin mahtikäskyllä ottaa pois. Tehköön Soini omassa pSS diktatuurissaan mitä tykkää, mutta jättäköön meidät ulkopuoliset rauhaan. Sillä emme tahdo olla minkään sortin sätkynukkeina mukana hänen häikäilemättömässä poliittisessa narripelissään.

Vastaukset


Vieras

#167 Re: Soinin häikäilemättömyydellä ei rajoja?

2011-08-23 12:00:56

#162: Emme vaikene enää! - Soinin häikäilemättömyydellä ei rajoja

Miten kehtaat verrata veteraaneja tähän? He oksentavat verta kun Suomea myydään kohti liittovaltiota muiden puolueiden toimesta ja rahat jaetaan ulkomaille ja somalit kerätään joukolla loisimaan. Perus Suomalaiset ovat ainoita jotka voivat edes viitata sotaveteraaneihin, jotka taistelivat Suomen itsenäisyyden puolesta.

Tomi

#259 Re: Soinin häikäilemättömyydellä ei rajoja?

2011-08-23 21:00:25

#162: Emme vaikene enää! - Soinin häikäilemättömyydellä ei rajoja?

Lopeta sinä oma vihapuheesi ja opettele kritisoimaan asiallisesti.

Kannattaa vaieta jos on noin tyhmä

#284 Re: Soinin häikäilemättömyydellä ei rajoja?

2011-08-24 00:31:09

#162: Emme vaikene enää! - Soinin häikäilemättömyydellä ei rajoja?

Hah. Sovit niin helvetin hyvin narripeliin sillä todistat juuri olevasi täysi pelle. Ota ensin selvää mikä on oikeisto. Tämän jälkeen voit selvittää mikä on natsi. Nyt olet valmis lukemaan PerusSuomalaisten vaaliohjelma jonka jälkeen huomaat olevasi niin tyhmä kuin olet. Huvittaa myöskin "epämääräisten poliittisten loikkareiden  sakki" kun ottaa huomioon faktan että PerusSuomalaisten valituista edustajista valtaosa tuli valituksi ensimmäistä kertaa kansanedustajiksi. Kuinka edes julkeat mainita sotaveteraanit joilta kaltaisesi kullia lutkuttavat viherpiiperöt ovat vieneet tuhkatkin pesästä. Sotaveteraanit sotivat Suomen puolesta ja tuota samaa Suomea edustaa vain yksi puolue ja sen nimi on The Finns. Täysin oikeutettu nimivalinta.