Perussuomalaiset ei ole "The Finns"

Kommentoitu viesti


Vieras

#167 Re: Soinin häikäilemättömyydellä ei rajoja?

23.08.2011 12:00

#162: Emme vaikene enää! - Soinin häikäilemättömyydellä ei rajoja

Miten kehtaat verrata veteraaneja tähän? He oksentavat verta kun Suomea myydään kohti liittovaltiota muiden puolueiden toimesta ja rahat jaetaan ulkomaille ja somalit kerätään joukolla loisimaan. Perus Suomalaiset ovat ainoita jotka voivat edes viitata sotaveteraaneihin, jotka taistelivat Suomen itsenäisyyden puolesta.

Vastaukset

Don't believe the hype

#184 Re: Re: Soinin häikäilemättömyydellä ei rajoja?

2011-08-23 13:10:49

#167: - Re: Soinin häikäilemättömyydellä ei rajoja?

Eiköhän kuitenkin ole parempi antaa veteraanien puhua itse omasta puolestaan. Esimerkiksi oma Talvi- ja Jatkosodassa palvellut vaarini ei ole vielä ryhtynyt verta oksentamaan tai edes yskimään. Useimmille veteraaneille tärkeintä on rauhan säilyttäminen jottei Suomi joutuisi uusiin sotiin ja paras tapa estää uusien sotien syttyminen Suomen lähialueilla on yhteinäinen Eurooppa, eli EU.

Kun valtiot sitoutuvat toisiinsa juridisesti, taloudellisesti ja poliittisesti, saadaan kytevät kriisit paremmin soviteltua rauhanomaisesti, kun kaikilla osapuolilla olisi liikaa hävittävää sodassa. Mutta nyt äärinationalistit ovat ryhtyneet nostamaan rumaa päätään eri maissa, kuten esim. Perussuomalaiset Suomessa. Halpa populistinen retoriikka ja punaniskainen me vs. muut asennoituminen ei millään muotoa tule ajamaan Suomen etua sen enempää kotimaassa kuin ulkomaillakaan vaan ainoastaan kasvattaa yhden puolueen muutaman johtohenkilön ja heidän hännystelijöidensä henkilökohtaista valtaa. Eivät he välitä Suomesta, he välittävät itsestään.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

2011-08-23 23:39:27


Rea

#280 Re: Re: Soinin häikäilemättömyydellä ei rajoja?

2011-08-23 23:39:27

#167: - Re: Soinin häikäilemättömyydellä ei rajoja?

Tuosta oksennuksesta toi nimikin on varmaan syntynyt.....