Perussuomalaiset ei ole "The Finns"

Kommentoitu viesti

Mikko Laaksonen

#173 Suomen Sisulaiset ovat itse sitoutuneet fasismiin ja rasismiin

23.08.2011 12:18

#164:lle vastaukseksi. Ikävä tosiasia on se, että Perussuomalaisisten kansanedustajista ainakin neljä on todistettavasti fasisteja, eli he ovat fasistisen Suomen Sisu-järjestön jäseninä sitoutuneet sen periaateohjelmaan, joka, kuten todettua, on vain editoitu ja päivitetty versio Suomen 1930-40-luvun äärioikeistolaisten puolueiden ohjelmista. Lisäksi kaksi muuta on allekirjoittanut Suomen Sisu-järjestön piirissä laaditun rasistisen Nuivan vaalimanifestin. Näitä neljää voidaan perustellusti kutsua fasisteiksi ja heitä kahden aatetoverinsa kanssa rasisteiksi. Tämä perustuu vain heidän hyväksymiinsä ja allekirjoittamiinsa poliittisiin asiakirjoihin, ei mihinkään muuhun.

En väitä, että kaikki perussuomalaisten poliitikot olisivat fasisteja ja rasisteja. Ikävä fakta vain on, että osa heistä on. Muiden perussuomalaisten ja perussuomalaisten kannattajien kannattaisi tajuta tämä tosiasia ja vaatia esimerkiksi Suomen Sisun jäsenten ja Nuivan vaalimanifestin allekirjoittajien eroamista puolueesta tai vähintäänkin lopettaa heidän puolustelunsa täysin asialliselta ja perustellulta kritiikiltä.

Ko. kansanedustajien kutsuminen fasisteiksi ja rasisteiksi on yhtä perusteltua kuin SDP:n tai Vasemmistoliiton jäsenten kutsuminen sosialisteiksi.

Vastaukset

Tomi

#260 Re: Suomen Sisulaiset ovat itse sitoutuneet fasismiin ja rasismiin

2011-08-23 21:01:39