Kannabis lailliseksi

Kommentoitu viesti

Reija Tyynismaa
Kauhava

#2

03.11.2006 18:27

Kylläpä typeriä asioita pyydät. Oletko mahdollisesti tullut ajatelleeksi, että esimerkiksi äiti, joka polttaa tupakan "kahvisavuna" tai ruokansa päälle tai milloin vain, kykenee silti olemaan henkisesti läsnä lapsilleen ja muillekin ihmisille, samoin kuin kuka muu tahansa, mutta jos kiskoo hasaa pitkin päivää, ei enää huomaa muuta kun oman leijuvan olonsa.Tulee sokeaksi muiden tarpeille ja olemassa ololle. Pilvenpolttaja-narkkarit ja alkoholistit kuuluvat samaan kategoriaan= pulassa, sensijaan että he kykenisivät elämään elämäänsä olemalla siinä läsnä ja huolehtimaan vastuullisesti asiansa pakenematta sitä "hiprakkaan", tulkoon se sitten mistä aineesta tahansa.Eikö mielestäsi tässäkin maassa ole jo tarpeeksi aineista riippuvaisia vieroitushoidon tarpeessa olevia ihmisiä, kun niitä pitäisi vielä laillisesti saada lisää? JÄRKI HOI ÄLY ÄLÄ JÄTÄ!

Vastaukset

Vieras

#1929 Re: katso dokumentti elokuva nimeltään "The Business Behind Getting High" saat ehkä uusia ajatuksiaa

2010-06-13 19:38:26

Älyhoi

#1937 Re: No voihan jumalauta..

2010-06-17 19:15:38

#2: Reija Tyynismaa -

Ei voi muuta sanoa kuin että tiedon puutetta. Perehdyppä ensin asiaan ennekuin tuut tänne esailemaan.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

2010-07-21 01:46:19


Vieras

#2049 Re:

2010-08-12 10:02:29

#2: Reija Tyynismaa -

Tiesitkös Reija että joka työpaikalla on nykyään varmaan polttelija? Tiedän sadoittain ihmisiä kenen työn teko ei kärsi polttelusta ja he käyvät päivittäin töissä, niinkuin "normaalitkin" ihmiset. Siitä että se on laitonta tulee enemmän ongelmia kuin siitä että se olisi laillinen, koska sen käyttö on kasvanut niin suureksi. Perehdyppäs hieman asioihin ennenkuin alat valittamaan ja mehustelemaan mielipiteilläsi. Jos sinusta tuntuu että et pysty olee polttelun jälkeen henkisesti läsnä, on se vain sinun mielipide ja olo. Luultavasti myös viestittää vajaasta päästä jos heti lähtee muihin maailmoihin.

Vieras

#2053 Re: PASKAA?

2010-08-13 06:08:20

#2: Reija Tyynismaa -

Mitäköhän hemmetiä sä selität, ihan yhtä hyvin äiti joka polttaa kannabista on skarppina, eikä löhöä ja lusmua. Sinulla taitaa olla vähän väärät käsityset kannabiksesta.

Vieras

#2231 Re:

2010-09-29 00:59:58

#2: Reija Tyynismaa -  

 

Fakta 1) Kannabiksen käyttö vahvistaa ihmisten empatiareaktiota. Fakta 2) Kannabikseen ei voi jäädä fyysisesti koukkuun, eli kyseessä ei ole narkoottinen aine.
Vieras

#2260 Re:

2010-10-03 17:05:20

#2: Reija Tyynismaa -

tutustu asiaan ennenkuin alat mesoamaan.....

Ihan tavallinen Jannu

#2331 Re: Mitä vittua....

2010-10-28 18:08:30

#2: Reija Tyynismaa -

Otappas selvää asioista enne kun kirjottelet noita sun idioottimaisuuksiasi tonne Foorumille..

On tutkitusti todettu että Kannabis ei aiheuta "FYYSISTÄ" riippuvaisuutta, kyseinen riippuvaisuus voi olla henkistä mutta se henkinen riipuvaisuus voi tulla vasta monen vuoden jatkuvalla käytöllä ja henkinen riippuvaisuus ei ole hermostuneisuutta vakavempaa..:D Eli Älyhoi ÄLÄ VITTU JÄTÄ!!! Ja Ihan tiedoksi vaan.. ihan turha on tollasen internet päteäjän tulla väittelemään tutkioiden kanssa... Terveisin 10vuotta aihetta tutkinut tavallinen kansalainen!!!!!

Vieras

#2478 Re: jee

2010-11-18 10:57:05

#2: Reija Tyynismaa -  

 

Tupakka tappaa sikiöt ja kahvi lisää keskenmenoja... tapu tapu!
LpM

#2660 go go jhonny go

2010-12-13 14:03:40

#2: Reija Tyynismaa -  

reija toi ny on ihan turhaa sodan ootte hävinny ja jos jatkatte huonommin teille tulee käymään ideologisesti ja henkisesti epäkupsät ihmiset...käväse maailmalla äläkä jää takapajuseks ...jätän loput sanomatta ettei sun herkkä mieli pahastu ja tee rikos ilmotusta :D

Vieras

#2696 Re:

2011-01-03 22:37:10

#2: Reija Tyynismaa -  

RAKAS IDIOOTTI. Miksei äiti voisi nytten juoda vaikkapa terästettyä kahvia ja feidaa lapsensa. Kannabiksen laillistaminen ei korvaa tupakaa

Jonna Jaaksola

#2728 Re: Mitkä narkkarit ja millä perusteella?

2011-01-20 17:56:48

#2: Reija Tyynismaa -  

Asiasta kannattaa ottaa selvää, ennen kuin tänne alkaa kirjoittamaan. Ja ihan kokemuksesta kerron, että stressaantuneena ei jaksaisi ottaa huomiota lapsistaan, kun taas kannabista polttaneena hyvinkin voisi viettää lastensa kanssa aikaa, koska olo on pikemminkin rentoutunut, ei leijuva.

Tahtoisin tietää perustelusi ja todisteesi tälle väitteelle, että kannabiksen polttajat ovat narkkareita?

Voit olla koukussa vaikka suklaaseen, mutta kannabiksen riippuvuudesta puhuttaessa on vain kyse henkisestä riippuvuudesta, se on yksilöstä kiinni, mitä tahtoo "vetää" ja mitä ei. Vastausta odotellen.

whatswronginthiscountry?

#2746 Re:

2011-01-27 21:59:45

#2: Reija Tyynismaa -  

Oletko Reija ikinä ajatellut että jokaista päihdettä kukin käyttää tavallansa? Miten kahvisavu ja "kiskoo hasaa pitkin päivää" liittyi toisiinsa? Kukin saa nautintonsa omasta päihteestänsä, toiset polttavat tupakkaa, toiset ottavat lasin konjakkia ja osa nauttii kannabista. Ei kannabiksen käyttäminen tarkoita että "leijuu" eikä huomaa muiden olemassaoloa tai tarpeita. Tottakai jokaisessa päihteessä on ongelmaryhmänsä, mutta tämä kyseinen kasvi ei ole niistä se vaarallisin - päinvastoin. Itse näen "jointin" eli käärityn kannabissätkän paljon parempana asiana kuin alkoholin. Tulee hilpeä olo, miettii asioita paljon syvällisemmin ja kaikkein pahin vaikutuksista mitä itse olen huomannut, on nälkä! Hui kauhistus! Ihmisten määrästä vieroitushoidossa kun mainitsit niin eikös tähänkin maahan olisi järkevä saada näiksi päihteiksi mitä ihmiset käyttää, niitä, jotka eivät ole ihmiselle niin haitaksi? Miksi olla vanhoillisia ja ajatella kuten vanha perussuomalainen että viina on aina ollut niin eihän se ole niin haitallinen? Nämä ihmiset, jotka mielipiteitänne jakelette täällä kyseisestä asiasta, pyydän: älkää kirjoittako mitään jos ettei itse asiasta mitään tiedä. 

Vieras

#2751 Re:

2011-01-29 02:48:43

#2: Reija Tyynismaa -  

Taitaa olla Se äly Sinulla jäänyt jo ajat 

Triforce

#2801 Re:

2011-02-16 12:04:37

#2: Reija Tyynismaa -

Tää laitto vitutuksen päälle. Kannabiksen vaikutuksen alaisena luultavasti kiinnität lapseen enemmän huomiota kun yleensä. Jospa vaikka sie tuulipukumymmeli lukisit eka faktoja ennenkun tuut paasaamaan tänne keskusteluun, kuin joku päällimmäinen päsmäri. Tai mene lenkille ja pysy poissa netistä. Suosittelen jälkimmäistä.

 

Huom. Narkki ja pilvenpolttaja on kyllä kaks eri asiaa. Et voi huomata kuka polttaa pelkästään pilveä, jopa joku lähituttusi voi pössytellä koko ajan. Perusnarkit ketkä vetää amfetamiinia suoneen, sellaiset huomaa kuka tahansa.

 

Faktaa:

 

-Kannabikseen ei ikinä ole kuollut kukaan!

-Kannabiksen Lethaliteetti *kuolemaraja-arvo* on 6,928,198,253. Saman verran kuin ihmisiä maapallolla. Eli todennäköisyys että kuolet kannabikseen on enemmän kuin 1:6,928,198,253 Prosentuaalisesti siihen ei voi kuolla. Jopa ikean kalusteiden kasaaminen on tappanut enemmän ihmisiä, kuin kannabis.

-Vaikutus aivoihin; Ylikuormittaa oman kannabiolivarastoinnin synapseihin. Ei mitään pysyvää tai tilapäistä vahinkoa. Aivot säilyvät AINA käytön jälkeen ennallaan. "Kannabispsykoosi" on lumepuhetta. Psykoosiin taipuvaiset ihmiset joutuvat AINA psykoosiin, oli kannabista tai ei. (Kannabis tosin voi vauhdittaa psykoosia. Tästä tosin ei ole faktoja.) Psykoosi on Geneettinen vika, joka voidaan huomata helposti esim. verikokeella. Aivovikaisten ja alaikäisten ei suositella polttavan kannabista.

-Rauhoittaa väkivaltaisuuteen taipuvaisia ihmisiä. Haluatko että väkivaltaiset ihmiset joisivat viinaa (==aiheuttaa väkivaltaisissa ihmisissä alkoholipsykoosiagression) vai polttaisivat kannabista? Selvennän, haluatko turvallisen vai turvattoman ympäristön lapsellesi?

-Vaikutus kehoon; Poistaa kipua ja rentouttaa lihaksia. Kuulostaa täydelliseltä Esim. Kehonrakentajille tai urheilioille. Myös erinäisistä sairauksista kärsivät saattaa saada tästä paljonkin helpotusta.

-Vaikutus mieleen; Rauhoittava, lievästi euforinen. Ajatus voi katketa tai ajatus ei lakkaa ollenkaan. Tämän ansiosta Kannabis olisi erittäin hyvä vaihtoehto masennuksen hoidossa, koska tunnettuja haittavaikutuksia ei ole. Toisin kuten muilla masennuslääkkeillä (ie. cipralex,opamox jne jne) on haittavaikutuksia enemmän kuin edes kerrotaan. Myös masennuspotilaiden lääkelasku halpenisi, koska nämä voisivat kasvattaa vain omaan käyttöön kannabista vaikka luvan kanssa.

-Vaikutus sosiaalisuuteen; Sosiaalisuuden merkitys kasvaa.

-Vaikutus älykkyyteen; Negatiivista vaikutusta ei ole huomattu. On jopa raportoituja artikkeleita siitä että joitain keksintöjä on tehty kannabiksen vaikutuksen alaisuudessa.

-Vaikutus henkisyyteen; Kannabis saattaa antaa valaisevia kokemuksia henkisyydestä. Moni materialistinen ihminen voisi kokea tämän hyväksi.

-Vaikutus syöpään/kasvaimiin. Koska kannabis estää erään neuronin tuotantoa *joita moni syöpä/kasvain käyttää kasvaakseen*. Suora ja selvä yhteys syövän estämisellä.

16V juniori

#2814 tyhymä

2011-02-21 02:58:11

#2: Reija Tyynismaa -

eikai kahvia juova äiti lapsen lähettyvillä muuta kahviakaan Bayleissillä irish coffeeksi vaikka alko siihen tarjoaisikin mahdollisuuden!

Kannabis on nautinto aine parhain ominaisuiksin!

pieni haittainen ja mieluisa vaikutuksinen päihde!

alkoholi on se joka saa aikaan pelkkää pahaa!

 

huumehörhöt yhteiskunnan ulkopuolelle

#2817 Re:

2011-02-21 18:32:43

#2: Reija Tyynismaa -

Aivan totta. Näitä huumehörhöjä ja punikkiloisia ei maailma tarvitse ja tollaset urpot pitäisi upottaa järveen ja pistää pakkohoitoon loppuelämäkseen häiritsemästä töitätekeviä ihmisiä.

Vieras

#2855 Re:

2011-03-08 19:12:53

#2: Reija Tyynismaa -

sinä se et kyllä taida tiitää kannabiksesta hevonviattua

Edu

#2929 Re:

2011-04-18 12:16:10

#2: Reija Tyynismaa -

olet oikeassa siinä että Pilvenpolttaja-narkkarit ja alkoholistit kuuluvat samaan kategoriaan! Mutta pitäisi sinun tajuta myös se, että eivät kaikki ketkä polttavat pilveä ole narkkareita, niinkuin ei jokainen joka juo alkoholia ole alkoholisti. Kaikkea voi käyttää kohtuudella, tai liikaa.


Anonyymi

#2939 Re: kannabis lailliseksi

2011-04-20 12:48:50

#2: Reija Tyynismaa -  

 ensinkään kannabis ei ole huume se on lääke kasvi tollanen nyt ois ihan narettavaa äiti pottas cannabista kun hoitaa lastaan alkoholiko olisi parempi mieti miten paljon lapset kärsii kun vanhemmat dokaa. ihan sama asia päätös juoko vai poltteleeko. ei ois niitä joka kylän kodittomia spurguja vaeltelemassa missä sattuu viinan toivossa.  ja kannabista ei tarvi polttaa koko ajan. paitsi jos polttelee paljon niin määrä ratkasee ei tarvihe hankkia aina sitä pilvessä oloa. vaan pieni määrä vain auttaa keskittymään. vähän sekavasti kirjotettu sori


Vieras

#3041 Re:

2011-06-26 23:15:38

#2: Reija Tyynismaa -  

 ensinnäkin FAKTAT KUNTOON kannabis saattaa aiheuttaa lievän riippuvuuden olen kokeillut ja polttanut jopa aktiivisesti nyt olen ollut 2 viikkkoa ilman kannabista ENKÄ TAEVITSE SITÄ LISÄÄ

 

-

#3052 Re:

2011-07-01 02:15:26

#2: Reija Tyynismaa -

nyt v*ttu oikeesti sun kanssa...

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

2011-07-24 10:34:25


nimetön

#3160 Re:

2011-08-16 23:30:46

#2: Reija Tyynismaa -  

 Eisss, onko aivosi propagandan sumentama? Alkoholi on pahempi myrkky kuin kannabis. Ei siinä muuta mutta uusien tutkimustulosten mukaan kannabis on 2956 kertaa terveellisempi vaihto ehto kuin alkoholi. Enpä nyt sanoisi että kannabista polttava äiti jättäisi lapsensa huomiotta vaan ottaisi ne paremmin huomioon kuin alkoholia kiskova joka taas hakkaa lapsiaan. Myöskään maailmalla ei ole tullut vastaan yhtäkään kuolemaa jonka kannabis oisi aiheuttanut. Kun taas alkoholi tappaa monia nuoria että aikuisia vuodessa. Olet juuri sellainen ihminen joka valehtelee itselleen eikä suostu uskomaan tieteen paljastamiin totuuksiin. Vuosikymmen on vaihtunut, seuraisit mukana niin pysyisit perillä siitä miten asiat oikeasti ovat. Lueppa hieman tutkimuksia kannabiksesta niin saatat muuttaa mielesi vaikka hieman epäilenkin. Sinä propagandan avulla sokaistu ihminen. Ota selvää asioista ennen kuin kirjotat tyhmiä asioita nettiin. Ajattele asiaa myös siltä kannalta että jos oma poikasi polttaisi kannabista, haluaisitko hänen hankkivan sen kaduilta jolloin hänen rahat voidaan viedä tai hänet voidaan ryöstää vai saisiko hän sen kaupasta turvallisesti. Myös resurssien tuhlaus saadakseen jonkun harmittoman pössytteliän kiinni on aivan käsittämättömän tyhmää. Minusta resurssit voitaisiin käyttää johonkin paljon parempaan esim. jonkun raiskaajan kiinni saamiseksi. Myös valtion hyöty oisi aivan huikea kertyneistä verorahoista. Valtio tuhlaa verorahoja hippien kiinni saamiseksi kun taas valtio voisi saada verorahoja kannabiksen myynnistä ja tuhlata resurssit johonkin paljon parempaan. ALKOHOLI POIS MARKKINOILTA JA TERVEELLISEMPI VAIHTOEHTO TILALLE!!!


Vieras

#3164 Re:

2011-08-18 21:35:22

#2: Reija Tyynismaa -

Oletkos aivan pässi? Itse käytän yhtä vahvimmista ja suomen eniten huumeena käytettävänä ainetta nimeltään bubrenorfiini, en koe tästä mitään ihme leijumisia tai tule sokeaksi muiden tarpeille, itsellä on kaksi lastakin. Vaihto kannabikseen olisi paljon miedompi ja elimistöä rasittavampi + tehokkaampi hoitokeino kipuihini.

tietäjä

#3178 Re:

2011-08-28 21:55:31

#2: Reija Tyynismaa -

olet väärässä... Kannabis ei tee sinusta mitään hemmetin zombia... jos sitä polttaa ei muut välttämättä sitä edes huomaa.

harjaluuloja

niin kuin kaikki muutkin

#3217 Re: tynnyrissäkö olet kasvanut??

2011-09-19 14:13:52

#2: Reija Tyynismaa - Huomaan kirjoitus tyylistäsi että olet iäkäs ja tietämätön asiasta. mennäänpä tätä kautta asiaan sisälle  jos poltan työ päivän jälkeen yhden "sätkän" kannabista ja rentoudun kotona yksin katsellen telkkaria tai hoidan arki askareita niin ketä se haittaa naapureita, vanhempia,lapsia? mutta jos otan kännit rentoutumiseen työ päivän jälkeen niin olenko enää kyvykäs hoitamaan työpäivän jälkeisiä askareita?? olet itse varmaan kokeillut alkoholia ja tiedät että se heikentää sinun päivittäistä rytmiä. aamulla on krapula ja väsymys  mietit miten sitä töihin pääsisi autolla. mutta onko sinulla kokemuksia kannabiksesta? minusta kaikkien vastustajien tulisi kokeilla kannabista ja verrata sitä alkoholin haittoihin. kannabiksesta ei tule krapulaa se ei vedä sua niin sekaisin kuin kännit eli voit toimia huomioita herättämättömästi kaupungilla, pankeissa, virastoissa ja vaikka POLIISI ASEMALLA :) mutta voitko kännissä hoitaa samoja asioita huomaamattomasti??? ja tuo sinun käyttämäsi termi "pilvenpolttaja-narkkari" koetko itsesi alkoholistiksi jos käytät alkoholia 1-2 kertaa kuukaudessa? tai tunnetko itsesi H****ksi/lutkaksi  jos harrastat seksiä 1-3 kertaa viikossa/kuukaudessa???????? minä en tunne itseäni narkomaaniksi vaikka poltan lähes päivittäin kannabista. käyn kokopäivätyössä minulla on vaimo ja 2 lasta ja asumme omistusasunossa, maksan veroja ja laskuja niin kuin muutkin "ihmiset" ja hoidan perhettäni tunnolisesti ja rakastavaisesti niin olenko PILVENPOLTTAJA-NARKKARI??????? kuinka moni alkoholilla saman tekevä mies tai nainen voi huolehtia samoista asioista vahingoittamatta perhettään??? KYSYN VAAN!!!!!! LEGALIZE

duunari

#3228 Re:

2011-10-05 18:57:14

#2: Reija Tyynismaa -

Oon 20v mies ja voin sanoa et kannabiksen takii ajattelen nykyää muitaki/muuta ku ennen taas ajattelin vaa omaa parasta ja miten hyötyä asioista rahallisesti. Ja se et vertaat alkoholistia ja kannabiksen käyttäjää on jo todiste siitä miten pinnallinen yhteiskunnan orja olet. Pystyisin hoitaa duunitki täysin hatseissa mut silmät kun punoittaa niin satikutiahan siitä sais työpaikalla. t. Vitusti vaikutusvaltaisempi ja rikkaampi henkilä kuin sinä. <-- eioo hauskaa.


Vieras

#3288 Re:

2011-12-11 09:36:41

#2: Reija Tyynismaa -

Et selvästikkään tiedä asiasta mitään vaan olet median aivopesemä

:)

#3289 Re:

2011-12-11 17:39:19

#2: Reija Tyynismaa -

Ei sinne vieroitushoitoon kyllä kannabiksen takia kovin moni joudu :D siitä kun ei tule mitään fyysisiä vieroitusoireita yms..

http://www.tusky.fi/uutiset/143-kannabis-on-2953-kertaa-turvallisempi-paeihde-kuin-alkoholi

Ylläolevasta linkistä löytyy esimerkiksi tälläista tekstiä: Britanniassa vuonna 2009 alkoholin takia otettiin hoitoon yli miljoona ihmistä, maapähkinän takia 3000 mutta kannabiksen takia vain 750.

Ja Briteissä kun asuu sen 10x enemmän ihmisiä kuin Suomessa, joten ei niitä vieroitushoitoon meneviä ihmisiä kovin montaa lisää tulisi, vaikka kannabis laillistettaisiin.

Kannabian

#3332 Re: !!!

2012-01-07 12:21:28

#2: Reija Tyynismaa -

Kuule Reija "Propaganda Mummo" Tyynismaa, Minusta tuntuu että et ole oikeen perillä kannabiksen vaikutuksista, minä olen 27vuotias tuore isä, elämänkatsomukseltani olen vege , eli en syö mitään eläinkunnan tuotteita ja muutenkin pysyttelen vihreällä linjalla, olen ensimmäisen kerran polttanut kannabistä 9vuotta sitten, ja elämäni on sujunut paremmin kun hyvin kykenen ottamaan asioista vastuuta ja elämään normaalisti siitä huolimatta että joskus poltan tötsyt ystävieni kanssa sosiaalisoinnin, mielenrauhan ja mietiskelyn vuoksi kannabis on luonno rohto, ei huume!
Lapseni kasvaa hyvässä ympäristössä siitä huolimatta että poltan kannabista. Kannabikseen ei jää koukkuun eikä siitä mene hiprakkaan tai tule sekavaksi, ja vielä kerran sulle tahdon alleviivata sokea suomalainen että siihen ei jää koukkuun sun ei tarvi tehdä siitä päivittäistä rutiinia jos et itse tahdo, mutta jos joku tahtoo niin se on tietysti eri asia mutta siitä ei voi kannabista syyttää. Jos haluat vastata mulle jotan Reija niin pistä kuules mailia mulle osotteeseen: jopolokki@live.fi

zim

#3373 Re:

2012-01-25 07:46:12

#2: Reija Tyynismaa -

ongelma käyttäjiä (paivittän/kokoajan) on kaikissa tuotteissa silti ei kaikki ole alkoholistejakaan ihmisillä kuuluu olla vapaus.

Pilvinarkkari

#3374 Re:

2012-01-26 12:19:15

#2: Reija Tyynismaa -

Noooniin. Ensimmäiseksi voisit lopettaa pätemisen asiasta, josta et selvästi tiedä paljoa tai jopa ollenkaan.

"Pilvenpolttaja-narkkarit ja alkoholistit kuuluvat samaan kategoriaan= pulassa". Puhut koko kommenttisi aikana näistä narkkareista ja nisteistä. Kai olet tietoinen, että myös kahvi, tupakka ja alkoholi ovat päihteitä. Joten verrataan ainoata, suhteellisen ahdasmieleistä argumenttisia näihin. Tästä pääsemme pisteeseen, jolloin koko Suomi on täynnä narkkareita.

Pelkästään kommentistasi voi päätellä kuinka asiasta tietämätön olet. Aloitit kritisoinnin ilman kunnon mielipiteitä, joita tuskin edes pystyisit perustelemaan.

Mistä voit vetää johtopäätöksen, että ihminen joka käyttää kannabista ei pysty huolehtimaan itsestään? En usko, että sinulta löytyy yhtään esimerkkiä mihinkään suuntaan kannabiksesta, enkä puhu siitä mitä massa-huumevalistus kertoo. Jos kysyisin sinulta kadulla mitä kannabis on, vastaisit "huume". Tällä erottaa ne, jotka huutelevat asiasta josta luulevat tietävänsä.

Oletko tietoinen, että nykyinen lainsäädäntö tukee järjestäytynyttä rikollisuutta ja rikkoo Suomen perustuslakia päivittäin. Jokaisella on oikeus niinsanottuun "vähimpään haittaan". Jos sairastat, jotain hermostosairautta (esim. MS-tauti) annetaan sinulle opioidipohjaisia lääkkeitä. Nämä lääkkeet aiheuttavat vakavaa henkistä ja fyysistä riipuvuutta pitkällä käytöllä. Myös erinlaisia henkisiä ja fyysisiä vaivoja ilmaantuu käytön aikana. Kannabis olisi tähän tarkoitukseen tutkitusti turvallisempi ja vähemmän haittaa tekevä keino. Mutta tietenkin tämä koskee vain kannabiksen käyttöä lääkkenä.

Tiedän kuitenkin, että on ihan sama mitä faktoja kertoisin sinulle, et osaisi ajatella laatikon ulkopuolella.

http://www.youtube.com/watch?v=cuwhdqHV9H4

On aika saada faktoja ihmisten tietoon ja rakentavaa keskustelua aikaiseksi. Tämä kuitenkin tuntuu vielä ainakin mahdottomalta, leimautumatta juuri siksi "pilvinarkkariksi". Ehkä joskus vielä tästäkin asiasta voidaan keskustella ilman jo hiekkalaatikkoleikeissä käytettyä leimaamista.

Lopuksi. Ethän alkaisi kertoa esimerkiksi Suomen historiasta, jos et siitä mitään tietäisi? Älä siis aloita sitä tästäkään aiheesta. Ottakaa asioista oikeasti selvää ihmiset. Ei tarvitse pitää kannabiksesta siltikään, jokaisella on oikeus omaan itseensä.   Terveisin opintonsa suorittanut, hyväpalkkaisessa päivätyössä käyvä niinsanottu "narkkari".


Vieras

#3387 Re:

2012-02-08 22:49:45

#2: Reija Tyynismaa -

Hyvä pointti. Tämän perusteella alkoholikin pitäisi kieltää lailla. Jos tutkisit väittämiäsi niin huomaisit että kannabis on turvallisempi kuin alkoholi. Sen riippuvuus on samalla tasolla kofeiinin kanssa. Poltin 3v säännöllisesti ja lopetin seinään koska mielenkiinto asiaan loppui. En myöskään käytä enää alkoholia koska kannabis sai minut tajuamaan mitä myrkkyä alkoholi todella on. Ei kannabiksen vaikutuksen alaisena kadota todellisuudentajua. Koet kaiken vain hieman rennommin. Et menetä kontrollia todellisuudesta. Jos väität että tupakka on turvallinen niin kannabis se vasta ihmelääke onkin. Sen avulla koet rakkautta entistä vahvemmin ja haluat auttaa lapsiasi kaikessa niin hyvin kun voit.

Alkoholin vaikutus perustuu aivojen myrkytykseen. Kyllä, myrkytykseen. Kannabiksen vaikutus perustuu aivojen aktivoimiseen. Niiden vaikuttava aine THC sopii ihmisaivoihin kuin avain lukkoon. Sen vaikutus ei ole aivoja "ylikuormittava" tai vahingoittava. Myöskään kannabista ei voi yliannostaa, toisin kuin alkoholia.. Toki kumpaankin ryhmään (alkoholi ja kannabis) kuuluu näitä narkkareita, mutta sen ei pitäisi estää meitä nauttimasta tästä luonnon ihmeestä. Riippuvuus kannabikseen on vain kofeiinin tasolla joten siitä on helppo vieroittaa fyysisesti. Henkinen riippuvuus on kaikissa asioissa ja siihenkin on hyvin helpot vieroitushoidot, jotka eivät kustanna valtiolle paljoa.

Kaikille, jotka tämän lukevat, voin sanoa että jos väitätte kannabista huumeeksi niin sitten meidän pitäisi vetää alkoholi pois. Ainoa syy miksi ette suostu tähän koska Suomalaiset ovat niin tottuneet elämään alkoholin kanssa. En usko että tämä kansa selviäis ilman alkoholia. 60-70-luvuilla kannabiksesta mainostettii että se on myrkky, koska sitä ei oltu tutkittu vielä. Silloin ei kannattanut ottaa riskiä jos se olisikin ollut vaarallinen huume. Nykyään tilanne on täysin erilainen. Kannabis on todettu täysin turvalliseksi ruumiille.

Lopuksi haluan vielä sanoa että jos ette ole lukeneet faktoja ja kokeilleet tätä ainetta, ette voi tulla sanomaan että se on myrkkyä. Älkää tulko nimittämään narkkariksi jos teillä ei ole faktoja, se on vain huonoa argumentointia. Ad hominem jää kotiin. Järki käteen ja käyttäkää omaa päätänne propagandan sijasta.


Vieras

#3406 pelle homo lue ensin aiheesta ja tuu egoo sitte

2012-02-20 19:06:58

prba

#3407 Re: urpo

2012-02-20 21:00:06

#2: Reija Tyynismaa -

luulis teidän kristillisten osaavan ottaa selvää asioista ennenku tule pätemään asiasta ja on vain helvetin väärässä? kävin katoo sun facebookkis :D. Kannabiksee et jää kovempaa koukkuun kuin tupakkaa, vaan vähemmän. Kannabis on terveellisempi juotunu/syötynä kun kahvi. Ja nyt 2015 vuoteen mennessä poliisien menoja pitää vähentää 10 milj. kannattaisko nyt jo alkaa harkita kannabiksen laillistamista? sen verran verotuloja tulis ja pilvenpoltto ei ois enää turha rikollisuus.  < ja kristinusko on täyttä skeidaa, kirkko helvettiin suomest, kirkko on suomen pahin veropummi.

Joonatan -62

#3410 Re: Tällaista tekstiä

2012-02-20 23:26:36

#2: Reija Tyynismaa -

Oletko sinä kenties joku maalaisjuntti jonka perustelut ovat heitettyä omasta päästä. Koska A. Oletko ikinään kokeillut kannabista? Koska mitä minä olen itse näynyt ja kokenut niin voin kertoo että alkoholi tekee enemmän haittaa yhteiskunnalle kuin sun lajittelemat "Pilvenpolttaja-narkkarit" esim. mietippä asiaa näin, oletko ikinään kuullu että yksikään näistä sun perustelemist "narkkareista" olisi käynyt kenenkään kimppuun kun on tullut vedettyä vähäsen liikaa? Oletko ikinään kuullut että kannabis johtaisi perheväkivaltaan? Oletko ikinää kuullut tällaisesta konseptista että kannbikseen ei voi jäädä koukkuun toisin kuin teidän perusjunttien suositelma pontikka? Ja vielä lisään että oletko joskus elämäsi aikana kuullut että joku olisi saanut pysyviä vaurioita kannabiksen käytöstä esim. maksa/munuaisvaurioita, syöpää, taikkapa psykoosia. Joten jollet tiedä asiasta mitää niin ei kannata ruveta pätemään asiasta julkisesti koska sinä vain nolaat itseäsi sun tietämättömyydellä.

kukkahatutädit rocks

#3443 Re: .... ei näitä ihmisiä taas..

2012-03-04 18:39:39

#2: Reija Tyynismaa -

voivoivoivoi. Ensinnäkin, sana kannabis-narkkari sai minut nauramaan ja mitä tää p***a on "Eikö mielestäsi tässäkin maassa ole jo tarpeeksi aineista RIIPPUVAISIA vieroitushoidon tarpeessa olevia ihmisiä..". Pienelläkin etsimisellä netistä voinet huomata että kannabiksessa ei ole mitään riippuvuutta aiheuttavia aineita. Sitä en kiellä etteikö siihen voisi jäädä psyykkisesti "riippuvaiseksi" mutta ihan yhtälaillahan voit psyykkisesti olla riippuvainen vaikkapa porkkanasta tai perunasta..


Vieras

#3444 Re:

2012-03-05 14:40:37

#2: Reija Tyynismaa -

ei ei valtiot ovat orjuuttaneet kansat maattomat köyhät pakotettu kulutus helvettiin missä hän luuraa päivisin missä lapsesi ovat

Legalize it

#3460 Re: JÄRKI HOI ÄLY ÄLÄ JÄTÄ!

2012-03-10 01:04:46

#2: Reija Tyynismaa -

No juupa, taas yks "asiantuntija" päästelee sellasia aivopieruja, että, huom! mielipide, on suoraan asennevammasesta kasvatuksesta kopioitua tekstiä. Ensinnäkin huomio kiinnittyy siihen ettei kirjottajalla ole minkään näköstä faktaa jonka pohjalle edes kannattaisi mitään kommentoida!! ÄLY HOI! Kaikki sekotetaan yhteen soppaan, kannabis, huume addiktius ja vieläpä kaikista pahin eli alkoholi... HALOO!! Itse olen seliytynyt 17v. huume riippuvuudesta joten todellakin tiedän mistä puhun, että jätä sitten heti pois ajatus, että "joku rapa nisti taas uhoo" vaan ota opiksi! Alkoholista en sano kuin että se on liuotin, niinkun tinneri, ja ketä ei ole käyttänyt muuta kun sitä, vertaa juuri näin jotain mistä ei tiedä, niin tietysti itse koettuihin känneihin, jotka taas ei vastaa todellisuutta alkuunkaan. Juuri juopottelevat vanhemmat eivät siinä "juhlahumussa" huomaa lapsia, möykkäävät, kiroilevat niin prkl:sti ja lapsille käännissä annetaan jos jotakin erikois lupia esim. olla ulkona miten sattuu jne. Sitten onkin päästävä jo baariin ja krapula päivänkin muksut on missä sattuu, tekee mitä sattuu ja seuraavana viikonloppuna sama homma, niin missä välissä ne ipanat siinä jaloissa kasvatetaan...?! Ja aina illan päätteeks tapellaan jostain täysin merkityksettömästä asiasta. Sitä alkoholi on!!

Kannabiksessa on ensin erotettava hassis (ruskeaa lätkää tai palasia) ja Kannabis/Indika Sativa, nokkosen erittäin läheinen sukulainen, 100% luonnon kasvi. Hassis on tehty kasvin pinnalle muodostuvasta öljystä (luonnossa kasvin suoja mekanismi) ja sedatiivista ja passivoivaa. Kasvin kukka, lajikkeesta riippuen, ei tee samaa, vaan antaa rauhallisen, tyynen ja mukavan pehmeän, hyvän mielen olon. Ennen kuin kukkaa voi polttaa, sitä kasvatetaan huolella ja rakkaudella useamman kuukauden, jonka jälkeen sitä vasta on, jos puhutaan koti kasvatuksesta, mikä juuri tulisi sallia. Olen kysynyt itse huume poliiseilta, että onko mun parempi juoda 0,7Kossu pohjiks+ravintola ilta päälle, tehdä ittensä monessa asiassa todella typeräks ja illan päätteeks hakata joka vastaantulija, niinkun tein kun vielä join (listalta löytyy pahoinpitelyjä, törkeitä pahoinpitelyjä ym. väkivalta rikoksia vaikka kuinka) VAI polttaa sauhut, ottaa jotain hyvää naposteltavaa ja mennä avovaimon viereen esim. ketseleen jonkun leffan jne. ja lopuksi mennä nukkumaan, ilman kirjottajan väittämää tietosuuden täydellistä menettämistä ja asioiden hoitamatta jättämistä (NÄIN EI OLE IKINÄ KÄYNYT!!!), niin huumekyttä vastasi: "Niinhän se on...  ...mutta kun se ei vielä ole laillista" siis poliisi sanoi näin, kirjottajahan ei tietysti suostu uskomaan, mutta mitäs sitten, joka tapauksessa kannabis on jo käytännössä laillista (=jos virkavalta löytää sitä joltakin ja se on selvästi omaan käyttöön, ne ei ota sitä pois) esim. Saksassa, Hollannissa, Belgiassa, Espanjassa, Portugalissa, yleensä keski-euroopassa ja jopa vanhoillisissa Briteissä!!! Täällä poliisi tekee erittäin suuren virheen niittämällä joka puskan minkä kiinni saa, joka taas aiheuttaa nyt sen aidon huume ongelman, eli kun nuoretkin jo tajuaa alkoholin kaikki haitat, eivät he sitä juo (ainakaan paljoa tai kirkkaita), eli siis hakevat sitten jotain muuta ja se onkin paha juttu se sitten. Itse 12v. opiaatteja/opioideja käyttäneenä tiedän että kovat aineet aiheuttaa isoja ongelmia, kuoleman tapauksia yms. mutta niin myös alkoholi ja vieläpä kaikista eniten! ÄLKÄÄ ÄLYKÄÄPIÖT SEKOTTAKO NIITÄ KANNABIKSEEN!! Tupakassa on useampi tuhat terveydelle vaarallista kemiallista ja synteettiistä ainetta kun kannabiksesta löytyy satoja terveydelle hyödyllistä ainetta. Miksi sitä muuten on käytetty esim. astman hoitoon, kuukautis kipuihin, särkytiloihin ym.? Ja kun se on 100% luonnon tuote ja silti kytät niittää koti puskat pois, pitäis sitten poimia pois myös luonnossa esiintyvät päihteet esim. kannabis luonnon varaisena ja vastaavat kasvit, sienet jne. koska eläimethän vetelee pitkin metsiä vähän kaikkee trippiä sekasin ja jos kerta kannabiskin on kielletty, pitäis sen kuulua johonkin eläinsuojelu lakiin, yhtä naurettavasti kun tämä kannabiskin, niin kuulua ja tietenkin suurena pahana rikoksena... "ÄLY ÄLÄ TOSIAAN JÄTÄ" Kannabista on käytetty 10000v. ja nykyään sillä on maailman laajuisesti 300milj. käyttäjää EIKÄ AINUTTAKAAN KUOLEMAN TAPAUSTA RAPORTOITU!! Sitten laki ja järjestys ennen kaikkea- tyyppi tulee sanoon että se on vaarallista... What`s wrong with this picture...?? ...tanan jeesustelijat... Nyt menen polttamaan sauhut ja nukun ens yön hyvin insomniasta huolimatta, KIITOS KANNABIKSEN! :)

monszeri

#3471 Re: oot idiootti

2012-03-14 16:17:29

#2: Reija Tyynismaa -

sun kommentistas huomaa ettet oo perillä asioista, vaan olet propagandan uhri.... seuraavan kerran kun rupeet jostain asiasta kirjottelemaan, ota ensin faktoista selvää....

Tittelintyyre

#3478 Re: Äiti voi varmaan miettiä polttaako kahvisavut jos lastaan hoitaa..

2012-03-20 18:00:19

#2: Reija Tyynismaa -

...kuten varmasti miettii sitäkin, juoko aamupaukut viinasta ja hoitaa lastaan. Eiköhän kannabis sen verran tyyriiksi ostettavaksi laitettaisiin, ettei kaikilla äideillä ole varaa joka päivä kiskoa savuja.. ja sitähän päivittäistä polttamista voidaan verrata siihen, että jos äiti joisi viinaa päivittäin.. sehän olisi melkoinen ongelma.. eikö?

invalidi

#3518 Re:

2012-04-14 22:13:01

#2: Reija Tyynismaa -

Kannabista ei missään nimessä tule verrata tupakkaan, ennemminkin alkoholiin. Kannabis aiheuttaa useita tunteja kestävän päihtymyksen, nikotiini päihdyttää vain muutamaksi minuutiksi. Milloin olet nähnyt äitejä, jotka ottavat huikan jallupullosta ruokansa päälle? Valitettavasti itse olen nähnyt kyseistä tapahtuvan, ja voin rehellisesti sanoa, että pullon tilalla olisi paljon parempi olla kannabissavuke.

 

Päihteet ja lapset eivät sovi yhteen missään tapauksessa, eikä kannabista tule verrata tupakkaan. Argumenttisi on invalidi.

-.-

#3696 Re:

2012-05-20 23:17:31

#2: Reija Tyynismaa -

Kaikilla on tietysti mielipiteensä kaikkeen. Mutta vaikka kannabis laillistettaisiin niin ei se tarkoita että kaikkien pitää alkaa sitä polttamaan -.-

Valitse nimimerkki

#3721 Re:

2012-06-19 11:18:57

#2: Reija Tyynismaa -

Kokemattomana puhut aina epäluotettavasti ja potaskaa. Hassiksesta ei mene pää läheskään yhtä sekaisin kuin kukasta. Kokeile ensin, puhu sitten. Sitä paitsi löytyy ihan kuten viineissäkin tai miksei viinassakin niin monta vaihtoehtoa että sekä äideille että kokopäivä pössytteilijöille kyllä löytyy sopivaa kamaa.

Fucking Wangers

#3732 Re:

2012-07-01 05:19:20

#2: Reija Tyynismaa -

kannabis narkkarit.... aika pahasti sanottu.

 

Cannabismi on Aivan eri asia kuin narkkaus.

Markus Salonoja

#3741 Re:

2012-07-03 02:18:57

#2: Reija Tyynismaa -

Ehkäpä kyseinen äiti ei sitten polttaisi ruohoa. Ja jos olisi lapsi mukana ja juo tai pössyttelee itsensä NIIN "hiprakkaan" että ei pysty huolehtimaan niin silloin on pska juttu. Mielestäni kuitenkin teinit voivat olla mukana. Itse ylä-aste oli silkkaa helvettiä ja yksinään olemista mutta selvisin hyvin arvosanoin ja jatkoin kouluja ja olen nyt valmistunut insinööriksi. Silti poltan pilveä kun olen yksin kotona pari kertaa viikossa eikä se ole haitannut mitään. Päin vastoin, olen entistä rauhallisempi. Eikä pilvessä ollessa ajattele kokoajan itseään, säälittävyyttä ja rumuutta joka näkyy peilistä joka aamu ja ilta. Ei tee mieli kovempia "aineita" enkä juo hirveästi, ainoastaan kaverien kanssa ulkona käydessä. Ei tarvii olla niin tiukkis, eletään 2000-lukua, internet, vapaus, ja kaikki on ihan jees. On pahempiakin ongelmia kuin kannabis, ehkäpä sillä saataisiin nämä itsaritkin vähenettyä, vähemmän masennusta, vähemmän väkivaltaa kun ihmiset eivät joisi itseään niin känniin vaan olisivat iloisia pilviveikkoja. No jaa, taitaa tuo ajatus olla liian virkeä suomalaiseen ajattelutapaan, täällähän kielletään bordellit, ei laillisteta "päihdettä" joka olisi turvallisempi kuin tupakka ja alkohooli, ja viimeiseksi, meillä on maailman pskin politiikka, joo, me tehään pskaa duunia ja sit maksetaan laiskoille kreikkalaisille meidän rahat, huhhuh, JÄRKYTTÄVÄÄ.

..!..

#3784 Re:

2012-08-07 12:37:40

#2: Reija Tyynismaa -

Sinä et oikee tunnu tietävän mistää mitään:D

Ville

#3790 Re:

2012-08-18 14:50:42

#2: Reija Tyynismaa -

Oletko tietoinen että niissä maissa missä on huumeet laillistettu että siellä on huumeiden käyttö romahtanut, ja niillä rahoilla mitä valtio kerää myymällä näitä huumeita on saatu ostettua kunnon vierrotushoitolaitokset ongelma käyttäjille ?
Alkoholiin voi kuolla mutta kannabikseen ei.... jos et usko minua käyppäs vähän googlettelemassa tilastoja !

Tupakka ja viina tappaa

#3838 Re:

2012-09-29 23:42:11

#2: Reija Tyynismaa -

Juu, röökiä vetävä äiti varmaan henkisesti onkin läsnä, mitä nyt altistaa lastaan passiivisille tupakoinnille ja hyvin mahdollisesti kuolee sen tupakointinsa takia "liian nuorena". Viinaa vetävä äiti varmaan hakkais sitä kersaansa, mut pilvee polttava  äiti tekis ainakin safkaa.

Kannatan

#3913 Re:

2012-11-14 01:15:08

#2: Reija Tyynismaa -

Kuka pakottaa kiskomaan hasaa päivät pitkät? Voihan sitä nauttia kuten alkoholia. Kohtuudella kun sopiva tilanne on esim. perjantai iltana sohvalla television ääressä.

heikki honkanen

#4052 Re:

2013-07-13 05:45:54

#2: Reija Tyynismaa -

oletko tietoinen että kannabis ei ole koukuttavaa minä sen satun tietämään koska olen käyttänyt kyseistä ainetta hupi käyttöön jo yli vuoden ja on ollut kuukauksien jaksoja jolloin se on ollut päivittäistä enkä ole muuttunut ihmisenä olen yhtähenkisesti läsnä kuin aina enkä ole kokenut minkäänlaisia vierotus oireita. pahinta mitä se on aiheuttanut on 1-3 tunnin kestävä pahoin vointitila joka ei darrasta eroa kokeilisit asioita ennen tuomitsemista

 


Vieras

#4057 Re:

2013-08-22 15:29:16

#2: Reija Tyynismaa -

Vittu sana asia ku puhuisit kaljast. Tietwnkin vahingoittaa raskausaikana

aumousse

#4084 Re: Justiis

2014-12-06 11:24:52

#2: Reija Tyynismaa -  

 Ettekö te kannabis vastaiset voi ymmärtää. Siis miettikää kuinka paljon alkoholin takia tuhotaan omaisuutta ja ajetaan rattijuopumuksia ja sen seurauksena joku viaton pieni lapsi kuolee. Siis alkoholin takia pahoipidellään ja örvellään. Minun sukulainen on alkoholisti ja on juonut aivonsa. hän käyttäytyy erittäin agressiivisesti myös naista kohtaan.Siis miettikää mitä pahaa kukassa on? Ihmiset vaa nauraa ja ottaa chillisti. jos se laillistettais nii siin eiois mitää pahaa. sama juttu ku alkoholin kans siin pitää olla järkipäässä ja käyttää rajoitetusti. Jos joku polttaa joku päivä nii se o älytönt ja varmasti jättää jälkee aivoihi vähä niiku alkoholinki jatluvas käyttämisesssä.. älkää puhuko shittii kukasta jollette ite ees oo koittanu. jokanr ketä tääl valittaa kukast nii menkää koittaa ja tulkaa sit puhuu uusiks  thanks.

Koopa

#4095 Re:

2019-04-17 13:15:24

#2: Reija Tyynismaa -  

 

KANNABIS! KANNABIS! KANNABIS! KANNABIS! KANNABIS! KANNABIS! KANNABIS! KANNABIS! KANNABIS! KANNABIS! KANNABIS! KANNABIS! KANNABIS! KANNABIS! KANNABIS! KANNABIS! KANNABIS! KANNABIS! KANNABIS! Joko alkaa pelottaa?!?!?Facebook
Pitäisikö kansanedustajien palkkaa nostaa?