Perussuomalaiset ei ole "The Finns"

Kommentoitu viesti

Totuudenääni

#282

24.08.2011 00:21

Helvetillinen meteli nousee kun persut tekee jotain mutta, entä ne vihreät jotka häpäisivät Suomi-leijonan. PerusSuomalaiset voivat ylpeänä vaihtaa vaikka Suomen kielisen nimensäkin Suomeksi tai Suomalaisiksi tai joksikin vastaavaksi. Näyttävät olevan ainoa puolue joka oikesti ajaa Suomen kansan asiaa. Suomalaisuuteen on kautta aikain kuulunut rehellisyys, puoluekartalla persut on ainoa rehti ja rehdisti Suomalainen puolue.

Vastaukset


Vieras

#338 Re:

2011-08-24 16:45:15

#282: Totuudenääni -

Perussuomalaisten politiikka otetaan varsinkin nykyiseen politiikkaan kyllästyneiden keskellä avosydämin vastaan. Protestiäänistä huolimatta on huolestutttavaa nähdä että Soinin populismi ja kovaan ääneen parkuminen "Suomen eduksi" kirvoittaa ihmisiä oikeasti uskomaan että kyseinen puolue olisi suomalaisten ja Suomen asialla.

Soini ajaa omia asenteitaan ja mielipiteitään läpi politiikassa, missä kyseenalaiset maininnat maahanmuutosta ja muiden puolueiden politiikasta lähentelevät jo Yhdysvaltain äärikonservatiivien tapaa polkea muita suohon. Vennamolta oppinsa saanut Soini osaa kuitenkin mielistellä kansaa vaatimalla lisää etuja Suomen kansalle ja väittämällä olevansa rehellinen ja rehti suomalainen mies.

Rehellisyydestä kerrottakoon se että Soini työskentelee EU-parlamentikkona EU-kriittisyydestään huolimatta, eikä ole tehnyt Belgiassa töitä puoluevaalien ääntenkalastelun alettua. Vaikka Brysselissä Soini ei ole kuukausiin työskennellyt, palkkaa hän silti nostaa parlamentikon työstä tililleen.

Väittäessään olevansa suomalaisten puolella Soini ei ole silti ehdottanut mitään parannuksia suomalaisten työntekijöiden eduksi, vaan on kritisoi muiden puolueiden toimia. Haukkumisen sijaan Perussuomalaisten tulisi tehdä oikeita linjanvetoja eikä tarjota keskisormea (kansan iloksi) muille puolueille.

Porvaripuolue on aina porvaripuolue, vaikka kuinka itseään työntekijän puolella olevaksi mainostaisikin.