Jobstep.net uusiksi/ Ammattikorkeakoulujen kehitettävä harjoittelupaikkojen hakumenetelmää

Kommentoitu viesti

Eih

#21 Enpä tiiä

30.10.2014 18:25

Onhan se ärsyttävää ettei Jobstep toimi kunnolla, mutta miettikäähän miten tää ongelma ratkaistaisiin.
Joko upotettaisiin tonneittain rahaa siihen, että Jobstepille saadaan lisää kaistaa jotta sivusto kestäisi suuremman käyttäjämäärän sen yhden tunnin ajan kun niitä harjottelupaikkoja jaetaan, tai sitten tungettaisiin tonneittain rahaa siihen, että tehdään taas uusi järjestelmä jota sitten tuputettaisiin harkkapaikkojen antajille ja kouluille.
Hankalaa ja typerää koko homma muutenkin, mikään vaihtoehto ei kuitenkaan toimi tai miellytä kaikkia. Joko niin että opettajat hankkii kaikkien paikat (mikä tuskin tulee tapahtumaan suuren työtaakan takia) tai sitten saataisiin vain joku lista josta voi varata paikan ja sitten soiteltaisiin esim. harjottelupaikasta vastaavan henkilön soittotuntina (mikä vituttaisi sitten taas harjottelupaikan puolella) tai sitten nykyinen tilanne ja vain opiskelijat (tässä asetelmassa alimpana arvoasteikolla) kärsivät taistellessaan Jobstepissa.
Ps. nettiliittymällä ei ole mitään tekemistä sen kanssa kaatuuko se sivu vai ei. Jos on jo valmiiksi surkea netti niin ei ehkä sitten pääse tuonnekkaan, mutta jos normaalisti hyvä netti ja tietokone alkaa jumittamaan ihan yhtäkkiä ja hetkellisesti niin syy on nettisivuissa itsessään....

Vastaukset


Vieras

#22 Re: Enpä tiiä

2014-10-31 12:39:48

#21: Eih - Enpä tiiä 

Hyviä pointteja, mutta kyllä muutkin kärsivät siitä, etteivät opiskelijat saa paikkoja. Yhtälailla juuri nyt useammat opiskelijat lähettävät opettajille sähköpostia apua pyytäen, ja ihan samalla lailla opiskelijat lähettävät eri paikkoihin epätoivoisia kerjäysviestejä, että pääsisikö vaikka kesällä kun ei muualta irtoa.

Ja mitä rahaan tulee... itseäni ei kiinnosta se, mistä Jobstep repii rahat parempaan serveriin. Se ei kuulu minulle. Jos luodaan tällainen systeemi, niin se on tehtävä kunnolla, eikä äheltää puolivillaista sivustoa, joka ei kestä käyttötarkoitustaan ja sitten itkeä rahojen puutetta.