Vakuutuslääkärit on asetettava totuusvelvoitteen piiriin

Kommentoitu viesti


Vieras

#20

23.11.2014 14:17

Eläkevakuutusyhtiöiden uusimmissa ohjeistuksessa vakuutusyhtiöt on hylättävä 40% työkyvyttömyyseläkehakemuksista. Tämä johtaa siihen että vakuutusyhtiöt ja niiden lääkärit ovat pakotettuja tekemään näitä mielivaltaisia perusteluja eläkkeiden hylkäämiseen. Ongelmana tässä ei ole vakuutusyhtiöiden lääkärit vaan poliittiset päättäjät jotka ovat näiden jatkuvasti tiukentuneiden ohjeistuksien takana. Syy näiden tiukentuneiden ohjeistuksiin on taas se että päättäjät ovat saneet Suomen ylivelkaantuneeksi. Maksajina joutuvat työkyvyttömät ja sairaat ihmiset joiden tyäkyvyttömyyseläkkeitä hylätään.

Vastaukset


Vieras

#23 Re:

2014-11-23 15:53:04

#20: -  

 Olisipa mielenkiintoista nähdä, mitä ammatteja hylättyjen hakemuksissa on.  Veikkaan että niissä tilastoissa näkyy työläisten ammatteja suhteessa kovasti enemmän kuin mitä heitä tässä maassa oikeesti on.

Sandman

#162 Re:

2015-01-22 10:20:21

#20: -  

 Kroonisen väsymysoireyhtymän (CFS) tutkimus ja asianmukainen hoito aloitettava välittömästi Suomessa

Tuolla toisessa adressissa näyttäisi sama porukka käyvän puolustuskyvyttömien ja lasten kimppuun. Kannatin myös tuota adressia.

Samasta aiheesta näkyisi löytyvän asiaa myös Olli Polon Blogista. Melko tyypillistä, että samalla lääkärintodistuksella saa Suomessa hylyn ja Ruotsissa menee läpi kirkkaasti.