Vakuutuslääkärit on asetettava totuusvelvoitteen piiriin

Kommentoitu viesti


Vieras

#23 Re:

23.11.2014 15:53

#20: -  

 Olisipa mielenkiintoista nähdä, mitä ammatteja hylättyjen hakemuksissa on.  Veikkaan että niissä tilastoissa näkyy työläisten ammatteja suhteessa kovasti enemmän kuin mitä heitä tässä maassa oikeesti on.

Vastaukset

Lätkä-60

#247 Re: Re:

2015-09-01 20:25:41

#23: - Re:  

 Keskustelin asiasta käpylässä, nykyään siis Validiassa INSURE-jaksolla. Aivovammakuntoutuksessa siis. Siellä pitkään palvellut neuropsykologi kertoi, että korkeassa asemassa olevat eivät joudu vakuutustaisteluihin. Ei nyt mikään uutinen sinänsä tosiaankaan, mutta henkilö kertoi tavanneensa vakuutusyhtiön korvauspäällikön, joka kotonaan oli posauttanut nuppinsa hylkykuntoon, ja eli ilman korvauksia vak.yhtiön kiistettyä syy-yhteyden aivovamman ja kaatumisen kanssa.

Myös edesmenneelle kansanedustajalle Tony Halmeelle myönnettiin erittäin nopeasti täysi tapaturmaeläke, ihan esimerkkinä vaan. R.I.P.-Tony Halme.

Kun tämä vammaisia teurastava laki astui voimaan v. 2004, oli SDP. vallassa. Sos. ja terv. ministerinä Sinikka Mönkäre ja Presidentti , ihmisoikeusaktiivinakin tunnettu Tarja Halonen allekirjoitti tämän vakavan ihmisoikeurikkomuksen siunaaman lain ilman minkäänlaista ihmettelyä. Saattoi tosin olla pientä häkää nupissa, rouva Presidentti kun tapasi viettää pääsiäisiä Ilmarisen hirsihuvilalla lapissa.

Tämä lakipykälä kaikessa raadollisuudessaan kertoo kursailematta pelin hengen, mikä on pakollisissa lakisääteisissä tapaturma ja liikennevakuutuksissa. Paljon korvataan, mutta paljon kerätään rahaa petosvakuuttamisella yksityisille vakuutuslaitoksille, varsinkin kun Suomen perustuslain mukaan huomattavaa julkista valtaa voi Suomessa käyttää vain julkinen viranomainen, eli kunta ja valtio.